مقاله تأثیر نوع بافت قلمه و تیمار هورمونی در ترکیب با مواد کمک‌ریشه‌زا بر صفات ریشه‌زایی سرخدار (Taxus baccata L.)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر نوع بافت قلمه و تیمار هورمونی در ترکیب با مواد کمک‌ریشه‌زا بر صفات ریشه‌زایی سرخدار (Taxus baccata L.) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر نوع بافت قلمه و تیمار هورمونی در ترکیب با مواد کمک‌ریشه‌زا بر صفات ریشه‌زایی سرخدار (Taxus baccata L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نوع بافت قلمه و تیمار هورمونی در ترکیب با مواد کمک‌ریشه‌زا بر صفات ریشه‌زایی سرخدار (Taxus baccata L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر نوع بافت قلمه و تیمار هورمونی در ترکیب با مواد کمک‌ریشه‌زا بر صفات ریشه‌زایی سرخدار (Taxus baccata L.) :

تعداد صفحات :۲۲

سرخدار از گونه­های بومی ارزشمند با کاربرد بسیار وسیع در فضای سبز است. به­منظور بررسی تاثیر نوع بافت قلمه (چوب نرم، نیمه­سخت و سخت) و میزان هورمون ایندول بوتیریک اسید (۵۰۰۰،۲۵۰۰،۵۰۰،۰ میلی­گرم در لیتر) در ترکیب با مواد کمک­ریشه­زا (پراکسید هیدروژن سه درصد و پوترسین یک میلی­مولار)، آزمایشی به­صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار به‌اجرا درآمد. پس از پنج ماه از زمان قلمه‌گیری، درصد ریشه­زایی، تعداد ریشه، طول بزرگ‌ترین ریشه، تعداد دسته‌های برگچه­ای، کلروفیل کل، فنل کل و تعداد قلمه­های کالوس‌زده بررسی شد. براساس نتایج به‌دست‌آمده اثر نوع بافت، تیمار و برهمکنش آنها بر بیشتر صفات مورد ارزیابی معنی­دار بود. ایندول بوتریک اسید (IBA) 5000 + پراکسید هیدروژن ۳ درصد بهترین تیمار در افزایش درصد ریشه­زایی، تعداد ریشه، طول ریشه و تولید دسته‌های برگچه­ای در قلمه­های نیمه­سخت بود و مقدار فنل کل در قلمه­های نیمه­سخت کمتر از قلمه­های نرم بود. در تیمار شاهد، قلمه­ها کالوس تولید کردند، اما ریشه­زایی صورت نگرفت. در بین مواد کمک‌ریشه‌زا، پراکسید هیدروژن در مقایسه با پوترسین بهتر عمل کرد. با توجه به نتایج به‌دست‌آمده استفاده از IBA در غلظت­های زیاد به­همراه استفاده از پراکسید هیدروژن برای تسهیل در ریشه­زایی قلمه­های نیمه­سخت سرخدار، به­دلیل برتری معنی‌دار نسبت به شاهد توصیه می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.