مقاله خشونت علیه زنان و نقش پلیس در پیشگیری از بروز آن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله خشونت علیه زنان و نقش پلیس در پیشگیری از بروز آن دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خشونت علیه زنان و نقش پلیس در پیشگیری از بروز آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خشونت علیه زنان و نقش پلیس در پیشگیری از بروز آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خشونت علیه زنان و نقش پلیس در پیشگیری از بروز آن :

تعداد صفحات :۴۲

زمینه و هدف: خشونت خانوادگی شایع‌ترین شکل خشونت علیه زنان با بیشترین عوارض اجتماعی، روانی و اقتصادی است. خشونت شوهران مسئله‌ای است که حیات خانواده و جامعه را تهدید می‌کند؛ لذا هدف تحقیق حاضر، بررسی وضعیت خشونت خانگی در زنان مراجعه‌کننده به مراکز قضایی شهر پاوه، شناخت نقش پلیس در پیشگیری از بروز این پدیده و شناخت موانع پیشرو در ممانعت از بروز این مشکل می‌باشد.
روش‌شناسی: این مطالعه به صورت مقطعی، توصیفی، تحلیلی و بر اساس تحلیل داده‌های ثانویه است که اطلاعات آن به صورت گذشته‌نگر جمع‌آوری شده است. جمعیت نمونه مورد مطالعه‌ این پژوهش شامل ۸۲ نفر (زن) است که به دلیل خشونت به مراجع قضایی شهر پاوه شکایت کرده و در آنجا پرونده تشکیل داده‌اند، هم‌چنین جهت نقش پلیس در پیشگیری از بروز این پدیده اجتماعی با ۲۰ نفر از نیروهای پلیس واقع در کلانتری‌های شهر پاوه مصاحبه باز صورت گرفت.
یافته‌ها و نتایج: نتایج نشان می‌دهد که بالاترین میزان خشونت در بین زنان ۲۵ تا ۲۸ سال می‌باشد؛ بنابراین با افزایش سن، میزان خشونت کاهش پیدا می‌کند. یافته‌ها نشان می‌دهد که بیشترین خشونت از نوع خشونت‌های روانی است و بالاترین میزان خشونت مربوط به زنان دارای تحصیلات دبیرستان و دیپلم و کمترین میزان مربوط به زنان بی‌سواد است. نتایج نشان می‌دهد که پلیس‌های مصاحبه شده معتقد بودند که اقدامات پلیس با رویکرد جامع‌نگر، نقش مؤثری در پیشگیری از وقوع و بروز همسر آزاری دارد و جهت تحقق این امر، استخدام پلیس زن، گزینش صحیح، آموزش کافی، تخصصی کردن پلیس و به‌کارگیری واحدهای مددکار پلیس و پزشکان پلیس را در جامعه مورد نظر ضروری می‌دانستند تا بتوان زنان آسیب‌پذیر را به جامعه بازگردانده و دوباره در آنها تعادل ایجاد کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.