مقاله بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمهای دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمهای :
تعداد صفحات :۱۳
تاثیر پوشش خوراکی صمغ شاهی بر روند تغییرات فیزیکوشیمیایی قارچ دکمهای سفید طی ۱۶ روز نگهداری مورد مطالعه قرار گرفت. در این راستا، ابتدا موسیلاژ شاهی استخراج، خالصسازی و خشک شد. سپس قارچهای تازه و کامل با محلولهای ۲ /۰، ۴/۰ و ۶/۰ درصد وزنی- حجمی از صمغ شاهی پوشش داده شدند. درصد کاهش وزن، استحکام بافت، میزان ترکیبات فنولی، مقدار مواد جامد محلول و تغییرات رنگی بررسی گردید. نتایج نشان داد که غلظت ۶/۰ درصد از صمغ شاهی بهطور معناداری ( (p<0.05 مانع از تغییرات وزن و محتوای ترکیبات فنولی شده و تیمارهای پوشش داده شده با غلظت ۲/۰ درصد از صمغ شاهی بیشترین میزان روشنایی را دارا بودند؛ اگرچه همه غلظتهای تهیه شده از پوشش، در حفظ رنگ قارچهای دکمهای بر اساس مقایسات b*، a*،L* موثر شناخته شدهاند. همچنین بین غلظتهای مختلف پوشش، جهت حفظ بافت و مواد جامد محلول در پایان روز شانزدهم، تفاوت معناداری وجود نداشت اما اختلاف آنها نسبت به شاهد در سطح احتمال ۵ درصد معنیدار بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.