مقاله بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر :

تعداد صفحات :۲۵

دسترسی به اندازه بلورهای شکر یکسان بزرگترین چالش در افزایش بهره وری و راندمان تولید شکر است. دلیل اصلی تفاوت اندازه بلورهای شکر ضریب تغییرات اندازه هسته اولیه، سرعت لحظه‌ای رشد و اندازه نهایی حاصل از رشدبلوری است که توزیع اندازه رشد بلور (GRD) نامیده می‌شود. هسته‌های اولیه‌ی ساخته شده دارای تفاوت اندازه می‌باشند که با فاکتور ضریب تغییرات (CV) بیان می‌شود. اگر اندازه سرعت رشد هسته‌های بلوری اولیه در محلول اصلی نزدیکتر و همسان‌تر باشد نهایتا بلورهای تولید شده از محلول، هم اندازه‌تر شده و منجر به CVبهتر می‌گردد. در این مقاله به بررسی تاثیر نوع هسته اولیه در چگونگی پیشرفت تبلور در فرآیند استحصال شکر پرداخته شده و توزیع اندازه رشد بلورها در محلول درسه نوع هسته اولیه تشکیل شده به روش (انحلالی ، آسیابی و پودر شکر) در شرایط فوق اشباعیت و دمای کنترل شده و در میزان درجه خلوص‌های متفاوت مطالعه شد.توزیع اندازه بلور سه نوع هسته اولیه با آنالیز میکروسکوپی مورد اندازه‌گیری و مقایسه قرار گرفت. میزان ضریب تغییرات برای هسته-های انحلالی،آسیابی،پودر شکر در محلول اولیه تصفیه شکر به ترتیب برابر ۲۸/۰ ، ۳۱/۰ ، ۳۶/۰ و برای تولیدشکر خام از سیروپ به ترتیب برابر ۲۹/۰ ، ۳۳/۰ و ۴۱/۰ می‌باشد. همچنین میزان ضریب یکنواختی در تصفیه شکر برای سه نوع هسته انحلالی،آسیابی،پودر شکر به ترتیب برابر ۴۶/۵ ، ۲۲/۵ و ۳۹/۴ به دست آمد و برای تبلور شکر خام ازسیروپ به ترتیب برابر ۰۰/۶ ، ۲۵/۵ ، ۳۸/۳ می‌باشد. بنابراین هسته انحلالی از نظر هم-ریختی بلور نتایج بهتری به دست داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.