مقاله بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی :
تعداد صفحات :۱۸
پرتودهی از روشهای نوین در نگهداری مواد غذایی است. در این پژوهش اثرات دز پرتودهی بر روی نمونهها، عمر ماندگاری و زمان نگهداری غدههای سیبزمینی از طریق آزمونهای مختلف بر برخی از ویژگیهای کیفی و رئولوژیک غده سیبزمینی بررسی گردید. نمونهها از فروشگاه سازمان انرژی اتمی خریداری شد و پس از تهیه و قبل از شروع آزمایشات بمدت یک هفته در سردخانه (۴ درجه سانتیگراد) نگهداری شدند. بهمنظور پرتودهی نمونه ها از چشمه کبالت ۶۰ (گاماسل ۲۲۰) استفاده شد. نمونهها با دزهای صفر (شاهد)، ۲ ،۵ و ۸ کیلوگری پرتودهی و سپس بمدت ۱۵۰ روز در دو دمای ۶ درجه سانتیگراد و محیط (۱۸ درجه سانتیگراد) نگهداری شدند. درصد ماده خشک و درصد نشاسته در نمونههای پرتودهی شده با دز ۲ کیلوگری و ذخیره شده در دمای ۶ درجه سانتیگراد دارای بیشترین مقدار و به ترتیب ۰۱/۲۲ و ۰۹/۱۲ درصد بود. مقادیر قطر میانگین هندسی و ضریب کرویت با افزایش دز پرتودهی به مقدار ۲۷/۲۳ و ۳۹/۸ درصد کاهش یافته و در نمونههای پرتودهی شده با دز ۸ کیلوگری دارای کمترین مقادیر به ترتیب ۱۲/۴۰ میلیمتر و ۴۱/۷۶ درصد است. همچنین a*، b*، تغییرات رنگ و BI با افزایش دز پرتودهی به به مقدار ۹/۲، ۲/۳، ۱۳/۵ و ۹۷/۴ درصد افزایش و L* به مقدار ۱۴/۲ کاهش یافته است. علاوه بر این، با استفاده از آزمون تنش-آسایی نیز مدل سه جزئی ماکسول محاسبه شد و نتایج نشان داد با افزایش دز پرتودهی و دمای نگهداری تنش ریلکسیشن ۹۶/۳۹ درصد کاهش و مدت زمان ریلکسیشن۲۷ درصد افزایش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.