مقاله نماد «طبیب» در شعر فارسی سده هشتم و شاعران دوره عبّاسی (تأمّلی در نگرش متفاوت شاعران فارسی و عربی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نماد «طبیب» در شعر فارسی سده هشتم و شاعران دوره عبّاسی (تأمّلی در نگرش متفاوت شاعران فارسی و عربی) دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نماد «طبیب» در شعر فارسی سده هشتم و شاعران دوره عبّاسی (تأمّلی در نگرش متفاوت شاعران فارسی و عربی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نماد «طبیب» در شعر فارسی سده هشتم و شاعران دوره عبّاسی (تأمّلی در نگرش متفاوت شاعران فارسی و عربی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نماد «طبیب» در شعر فارسی سده هشتم و شاعران دوره عبّاسی (تأمّلی در نگرش متفاوت شاعران فارسی و عربی) :
تعداد صفحات :۳۶
شعر فارسی سده هشتم هجری، سرشار از نمادها و رموز عرفانی است که حاصل نوآوری و استعداد شاعران این دوره، تحت تأثیر مضامین عرفان ابن عربی است. از جمله این نمادها، نماد «طبیب» است که مضامین مشابه و همسانی از آن در مقایسه با شعر فارسی، در ادبیات دوره عبّاسی نیز نمود دارد. این مقاله به بررسی تطبیقی نماد «طبیب» بر اساس مکتب آمریکایی ادبیات تطبیقی، در شعر شاعران دو دوره میپردازد.
طبیب غالباً در شعر شاعران دوره عبّاسی، نماد طبیب معروف است؛ هرچند برخی شاعران آن را برای وصف ممدوح و ستایشِ توانایی، درمانگری و چارهاندیشی او یا وصف معشوق به کار بردهاند. شاعران زبان فارسی نماد طبیب را از معنای مادّی و زمینی به معنای رمزی و عرفانی سوق دادهاند؛ امّا در شعر شاعران دوره عبّاسی نمادّ مادّی دارد. از سویی دیگر، بافت معنوی تصویرهای نمادین شاعران عبّاسی از طبیب، تکمعنایی است؛ در صورتی که تصویر نمادین شاعران فارسی، سه بافت لغوی معمول، سنّت ادبی و عارفانه دارد. در حقیقت، تصاویر نمادین شاعران فارسی، برخلاف شاعران دوره عبّاسی که تکمعنایی است، میان حقیقت و مجاز شناور است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.