مقاله تحلیل و اولویّت بندی پایداری اجتماعی محیط های روستایی (مطالعه موردی: دهستان قلعه بیابان شهرستان داراب)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل و اولویّت بندی پایداری اجتماعی محیط های روستایی (مطالعه موردی: دهستان قلعه بیابان شهرستان داراب) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل و اولویّت بندی پایداری اجتماعی محیط های روستایی (مطالعه موردی: دهستان قلعه بیابان شهرستان داراب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل و اولویّت بندی پایداری اجتماعی محیط های روستایی (مطالعه موردی: دهستان قلعه بیابان شهرستان داراب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل و اولویّت بندی پایداری اجتماعی محیط های روستایی (مطالعه موردی: دهستان قلعه بیابان شهرستان داراب) :

تعداد صفحات :۲۲

توسعه پایدار روستایی دارای ابعاد مختلفی است که در بین آنها بُعد پایداری اجتماعی در تحقّق اهداف توسعه روستایی بسیار حائز اهمّیّت است. این بعد از پایداری، تعیین نیازمندی‌های اجتماعی حداقلی برای توسعه بلندمدّت و شناسایی چالش‌های پیش روی عملکرد جامعه در بلندمدّت را دنبال می‌کند. دستیابی به پایداری اجتماعی در نواحی روستایی، نیازمند شناخت و تحلیل وضعیّت پایداری اجتماعی روستاها است. بر همین اساس، پژوهش حاضر با هدف سنجش، تحلیل و اولویّت‌بندی نواحی روستایی دهستان قلعه­بیابان (شهرستان داراب) از لحاظ پایداری اجتماعی تدوین یافته است. اطّلاعات و داده‌های مورد نیاز در این پژوهش، با استفاده از ابزار پرسشنامه جمع­آوری شده است. واحد تحلیل پژوهش خانوارهای ساکن در ۷ روستای بالای ۲۰ خانوار است که ۱۰ درصد آنها (۱۸۵ خانوار) به عنوان خانوار نمونه انتخاب شدند. داده‌های گردآوری­شده با استفاده از آزمون­های آماری Tتک­نمونه­ای، تحلیل واریانس یک‌طرفه و آزمون تحلیل واریانس اندازه­­گیری مکرّر، تجزیه و تحلیل و در راستای اولویّت­بندی روستاهای مورد مطالعه از تکنیک RALSPI استفاده شده است. نتایج حاصله نشان می­دهد که نواحی روستایی داراب از لحاظ پایداری اجتماعی بالاتر از حد متوسّط قرار دارند که البتّه تفاوت معناداری از این لحاظ در بین روستاها وجود دارد؛ همچنین بر اساس مدل RALSPIمشخّص شد که از لحاظ پایداری اجتماعی روستای فتح­آباد در بالاترین رتبه و روستای بیخ­وبنگل در پایین‌ترین رتبه قرار دارد. نهایتاً اینکه مشخّص گردید، معیارهای جمعیّت، امکانات و خدمات و نیز معیار رضایت زیستی نقش مؤثّری در بالابودن میزان پایداری اجتماعی روستاها دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.