مقاله تغییرات پروتئین و سیستم آنتیاکسیدانتی خیار رقم اصفهانی در پاسخ به تنش خشکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات پروتئین و سیستم آنتیاکسیدانتی خیار رقم اصفهانی در پاسخ به تنش خشکی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات پروتئین و سیستم آنتیاکسیدانتی خیار رقم اصفهانی در پاسخ به تنش خشکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات پروتئین و سیستم آنتیاکسیدانتی خیار رقم اصفهانی در پاسخ به تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات پروتئین و سیستم آنتیاکسیدانتی خیار رقم اصفهانی در پاسخ به تنش خشکی :
تعداد صفحات :۱۸
هدف: با توجه به اینکه ایران در دنیا یک منطقه خشک و نیمهخشک بهشمار میآید و همچنین یکی از کشورهای اصلی تولیدکننده خیار محسوب میشود بررسی اثرات خشکی بر این گیاه و تغییرات سیستم آنتیاکسیدانتی از اهمیت خاصی برخوردار است.مواد و روشها: در این پژوهش خیار رقم اصفهانی در شرایط گلخانهای کشت داده شد و در مرحله ۳ تا ۵ برگی از رشد گیاه بهمنظور بررسی تغییرات پروتئینی و سیستم آنتیاکسیدانتی به مدت ۲۱ روز در معرض چهار سطح از تنش خشکی (۱۰۰، ۷۵، ۵۰ و ۲۵ درصد ظرفیت زراعی) قرارگرفت و پاسخهای گیاه بررسی شد. میزان نشت الکترولیت، پراکسیداسیونلیپید، پروتئین، پرولین، آنتیاکسیدانت کل، کاتالاز و گایاکولپراکسیداز، αتوکوفرول و پراکسیدهیدروژن اندازهگیری شد.نتایج: بررسی نتایج این مطالعه نشان داد که میزان نشت الکترولیت، پراکسیداسیون لیپید، پرولین، آنتیاکسیدانتکل، کاتالاز، گایاکولپراکسیداز ، αتوکوفرول و پراکسیدهیدروژن تحت تنش خشکی در مقایسه با نمونه شاهد افزایش یافت و تنها شاخص میزان پروتئین تحت تنش خشکی در مقایسه با نمونه شاهد کاهش یافت.نتیجهگیری: نتایج این تحقیق نشان داد که احتمالا تحمل بهخشکی رقم خیار مورد نظر با توجه به فعالیتهای سیستم آنتیاکسیدانتی آنزیمی و غیرآنزیمی و همچنین تجمع پرولین صورت میگیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.