مقاله بررسی تاثیر نوع محیط کشت و برخی ترکیبات بیوشیمیایی روی پرآوری درون شیشهای سیب پا کوتاه گمیالماسی Malus domestica borkh
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر نوع محیط کشت و برخی ترکیبات بیوشیمیایی روی پرآوری درون شیشهای سیب پا کوتاه گمیالماسی Malus domestica borkh دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نوع محیط کشت و برخی ترکیبات بیوشیمیایی روی پرآوری درون شیشهای سیب پا کوتاه گمیالماسی Malus domestica borkh کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نوع محیط کشت و برخی ترکیبات بیوشیمیایی روی پرآوری درون شیشهای سیب پا کوتاه گمیالماسی Malus domestica borkh،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نوع محیط کشت و برخی ترکیبات بیوشیمیایی روی پرآوری درون شیشهای سیب پا کوتاه گمیالماسی Malus domestica borkh :
تعداد صفحات :۱۶
پرآوری گیاهان مختلف در شرایط درون شیشهای برای ریز ازدیادی و مطالعات درون شیشهای امری الزامی است. بهینهسازی و افزایش پرآوری شاخه موضوع پایهای برای ریز ازدیادی است و در این زمینه بیشتر مطالعات روی نوع محیط پایه و همچنین ترکیباتی که در محیط کشت استفاده میشوند متمرکز شده است. سیب گمی الماسی یک پایه پاکوتاه سیب است که در شمال غرب ایران رشد میکند و برای گونهها و ارقام مختلف سیب مناسب است. در این مطالعه تاثیر دو نوع محیط کشت پایه حاوی نمکهای MS و N6 همراه با اثر مواد بیوشیمیایی مانندی فلوروگلوسینول، زغال فعال و هورمون جیبرلین بر روی پرآوری و طول شاخهها بررسی شد. شاخههای در حال رشد در شرایط درون شیشهای برای این کار بهکار رفت. نتایج بهدست آمده از این آزمایشها نشانداد که محیط کشت MS نسبت به N6 پرآوری سیب را بیشتر تحریک میکند. فلوروگلوسینول بهعنوان یک ترکیب فلوردزینی تاثیر مثبتی در پرآوری سیب داشت و در طول یک ماه اول کشت تاثیر معنیداری در افزایش پرآوری درون شیشهای و طول شاخهها داشت. فلوروگلوسینول همچنین تاثیر خوبی در کاهش شیشهای شدن نمونههای سیب داشت. اختلاف بین اثر اسید جیبرلیک با فلوروگلوسینول روی پرآوری سیب معنیدار نبود. زغال فعال اثر معنیداری روی پرآوری نداشت. ترکیب ۸۰ میلیگرم در لیتر فلوروگلوسینول با ۲ میلیگرم در لیتر جیبرلین برای افزایش پرآوری در شرایط درون شیشهای این رقم سیب مناسب تشخیص داده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.