مقاله اثر کاربرد بیرونی پوترسین بر توسعه تخمک و نجات جنین در دو رقم انگور بکربار کاذب ایرانی(Vitis vinifera L.)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر کاربرد بیرونی پوترسین بر توسعه تخمک و نجات جنین در دو رقم انگور بکربار کاذب ایرانی(Vitis vinifera L.) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاربرد بیرونی پوترسین بر توسعه تخمک و نجات جنین در دو رقم انگور بکربار کاذب ایرانی(Vitis vinifera L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد بیرونی پوترسین بر توسعه تخمک و نجات جنین در دو رقم انگور بکربار کاذب ایرانی(Vitis vinifera L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاربرد بیرونی پوترسین بر توسعه تخمک و نجات جنین در دو رقم انگور بکربار کاذب ایرانی(Vitis vinifera L.) :

تعداد صفحات :۱۷

ارقام بی­دانه انگور به­طور وسیع در ایران پرورش داده می­شوند. سقط جنین در انگور­های بکربار کاذب محدودیت بزرگی در کارآیی اصلاح ارقام بیدانه ایجاد می­کند، پژوهش حاضر جهت بررسی تأثیر کاربرد بیرونی پوترسین در شرایط مزرعه بر توسعه تخمک و نجات جنین در دو رقم انگور بکربار کاذب (عسکری و بی­دانه­سفید) طراحی و اجرا گردید. غلظت­های پوترسین صفر، ۲ ،۲۰ و۳۰ میلی­گرم در لیتر بود. طول حبه و تخمک­های رقم بی­دانه سفید،۲۰ روز و رقم عسکری ۴۰ روز بعد از باز شدن گل اندازه­گیری شد و سپس تخمک­های بیرون آورده شده از درون حبه­ها بر روی محیط­کشت نیچ و نیچ حاوی ۱ میکرومول جیبرلین، ۱ میکرومول نفتالین استیک اسید، ۲ گرم در لیتر زغال فعال، ۲۰ گرم در لیتر ساکارز و ۸ گرم در لیتر آگار کشت شدند. صفات مورد بررسی شامل طول حبه و تخمک، تخمک­های قهوه­ای شده، کالوس داده و جوانه­زده بود. نتایج تحقیقات نشان داد که غلظت­های مختلف محلول­پاشی پوترسین بر طول حبه و تخمک، درصد تخمک­های قهوه­ای شده و جوانه­زده در سطح احتمال ۱ درصد معنی­دار بود. همچنین درصـــد تخمک­های حاوی کالوس در غلظت­های مختلف پوترسین در سطح احتمال ۵ درصد معنی­دار بود. کاربرد ۳۰ میلی­گرم در لیتر پوترسین به­طور معنی­دار سبب افزایش طول حبه و تخمک، درصد تخمک­های حاوی کالوس و جوانه­زده و کاهش تخمک­های قهوه­ای شده گردید. جوانه­زنی تخمک­ها در غلظت۳۰ میلی­گرم در لیتر پوترسین در رقم انگور عسکری ۰۱۸/۳۰ درصد و در رقم انگور بی­دانه سفید ۴۱/۲۴ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.