مقاله اثر زمان و محلول?پاشی چند تنظیم?کننده‌ رشد گیاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکرد عناب (Ziziphus jujube)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر زمان و محلول?پاشی چند تنظیم?کننده‌ رشد گیاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکرد عناب (Ziziphus jujube) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر زمان و محلول?پاشی چند تنظیم?کننده‌ رشد گیاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکرد عناب (Ziziphus jujube)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان و محلول?پاشی چند تنظیم?کننده‌ رشد گیاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکرد عناب (Ziziphus jujube)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر زمان و محلول?پاشی چند تنظیم?کننده‌ رشد گیاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکرد عناب (Ziziphus jujube) :

تعداد صفحات :۱۷

عناب (Ziziphus jujube) به­طور وسیعی در خراسان جنوبی پرورش می­یابد. درختی سازگار به مناطق خشک و گرم می­باشد. این آزمایش به­صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. در این تحقیق جیبرلیک اسید (GA3)، نفتالین استیک اسید (NAA) و ۶-بنزیل آدنین (BA) هر کدام در پنج غلظت (صفر، ۲۰، ۴۰، ۶۰ و۸۰ پی­پی­ام) به تنهایی و هر سه تنظیم­کننده رشد توأم با یکدیگر در سه زمان مختلف تمام گل، تمام گل + ۵۰ روز پس از تمام گل و ۵۰ روز پس از تمام گل بر روی عناب محلول­پاشی گردیدند. نتایج نشان داد محلول­پاشی در زمان­های تمام گل و تمام گل + ۵۰ روز پس از تمام گل سبب افزایش معنی­دار اندازه میوه (طول و قطر)، وزن میوه، عملکرد و مجموع مواد جامد قابل حل (TSS) نسبت به زمان ۵۰ روز پس از تمام گل گردیدند. غلظت­های بالاتر از۴۰ پی­پی­ام GA3، NAA و BA+NAA +GA3 سبب افزایش معنی­دار اندازه میوه (طول و قطر)، وزن میوه، عملکرد و TSSنسبت به شاهد (صفر پی­پی­ام) و همه غلظت­های BA گردیدند. محلول­پاشی تنظیم­کننده­های رشد گیاهی تأثیر معنی­داری بر دیگر خصوصیات شیمیایی میوه (ویتامینث، pH، اسیدیته و مقدار کاروتنوئید) نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.