مقاله بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا :
تعداد صفحات :۱۷
آسکوربیکاسید یکی از مهمترین آنتیاکسیدانهای محلول در آب است که بهعنوان یک ملکول آنتیاکسیدانی درگیر در تنشهای زنده و غیرزنده گیاهان شناخته شده است. این پژوهش بهمنظور بررسی تأثیر محلولپاشی برگی آسکوربیکاسید بر خصوصیات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و رشدی توتفرنگی رقم سلوا تحت شرایط تنش شوری انجام شد. آزمایش بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملأ تصادفی با سه سطح کلریدسدیم (۰، ۱۵ و ۳۰ میلیمولار) و سه سطح آسکوربیکاسید (۰، ۵/۱ و ۳ میلیمولار) و با سه تکرار در شرایط کنترل شده گلخانهای انجام گردید. نتایج نشان داد که در شرایط تنش، وزن تر و خشک برگ و ریشه کاهش و با محلولپاشی آسکوربیکاسید، بهطور معنیداری افزایش یافت. تنش شوری اثر کاهنده و معنیداری بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی از جمله محتوای آب نسبی برگ و کلروفیل a، b، کلروفیل کل داشت در حالیکه سبب افزایش نشت یونی شد. با تیمار برگی بوتهها با آسکوربیکاسید، محتوای آب نسبی برگ و کلروفیل a، b، کلروفیل کل بهطور معنیداری افزایش یافتند اما نشت یونی را کاهش داد. با افزایش غلظت کلریدسدیم میزان پرولین و کربوهیدراتهای محلول افزایش یافتند. کاربرد آسکوربیکاسید در شرایط شوری سبب افزایش کربوهیدراتهای محلول شد درحالیکه تأثیر معنیداری بر محتوای پرولین برگ نداشت. پروتئینهای محلول برگ با افزایش شوری کاهش چشمگیری را نشان دادند و با محلولپاشی آسکوربیکاسید افزایش یافتند. براساس نتایج بهدست آمده از این پژوهش میتوان استفاده از آسکوربیکاسید را بهمنظور کاهش اثرات مضر کلرید سدیم بر گیاه توتفرنگی توصیه نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.