مقاله بررسی رابطه ی بوم گرایی در معماری روستایی با اقتصاد روستایی (نواحی مرکزی مازندران و نواحی مرکزی یزد)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی رابطه ی بوم گرایی در معماری روستایی با اقتصاد روستایی (نواحی مرکزی مازندران و نواحی مرکزی یزد) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه ی بوم گرایی در معماری روستایی با اقتصاد روستایی (نواحی مرکزی مازندران و نواحی مرکزی یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه ی بوم گرایی در معماری روستایی با اقتصاد روستایی (نواحی مرکزی مازندران و نواحی مرکزی یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه ی بوم گرایی در معماری روستایی با اقتصاد روستایی (نواحی مرکزی مازندران و نواحی مرکزی یزد) :

تعداد صفحات :۲۹

هدف از ارائه­ی این مقاله، بررسی رابطه­ی بوم­گرایی معماری روستایی با اقتصاد روستایی و تأثیرات متقابل آن‌ها بر یکدیگر است. از آن­جایی که خودکفایی، یکی از ویژگی‌های شاخص در زیست­بوم‌های روستایی است، به همین دلیل، عرصه­ی تولیدات با استفاده از امکانات موجود در روستا و پیرامون آن همواره از اهمیت بالایی برخوردار بوده و رابطه­ی بسیار مهمّی بین معماری روستایی، محیط پیرامون و اقتصاد روستایی شکل گرفته که در نوع خود، منحصر به فرد می‌باشد. روش تحقیق در این مقاله به صورت توصیفی ـ تحلیلی و با تأکید بر مطالعات کتابخانه­ای و میدانی بوده است. دستاوردهای مقاله نشان می‌دهد: هرگاه معماری روستایی در انطباق با طبیعت بوده باشد و از امکانات موجود بهره­برداری بهینه کرده، پایداری آن به طور نسبی در همه­ی عرصه‌ها افزایش یافته است؛ در این خصوص، نقش مصالح بوم­آورد در معماری روستایی چشمگیرتر می‌باشد، به ویژه در زمینه­ی حفظ و توسعه­ی معماری اصیل روستایی و مقاوم­سازی آن با بازنگری و تقویت شیوه­های سنّتی. منبع درآمد روستاییان بر اساس فعالیت‌هایی چون کشاورزی، دامداری، صنایع بومی و … نیز در ساختار و شکل معماری روستایی تأثیر زیادی داشته و حتّی بر هزینه­های ساخت بنا تأثیر مثبت داشته است. هم­چنین بهره­برداری بهینه از طبیعت نیز از یک­سو منجر به کاهش هزینه‌ها شده و از سوی دیگر، منجر به حفظ پویایی اقتصاد روستایی می‌شود؛ بر این اساس، شایسته است که با توجّه به افزایش هزینه­های زندگی و تبدیل روستانشینان بی­نیاز به روستانشینان نیازمند، به مقوله­ی بوم­گرایی در شرایط محیطی هر منطقه توجّه بیش­تری نشان داد و کنترل محیط زندگی با توجّه به منابع انرژی‌های موجود در طبیعت روستا را سرلوحه­ی مداخلات قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.