مقاله تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی :
تعداد صفحات :۴۲
هدف از این پژوهش، تولید و ارزیابی مکملهای جامد روغن ماهی با استفاده از روش تولید نمکهای کلسیمی و ریزکپسوله نمودن با استفاده از سیستم خشککن پاششی بود. دو نوع ماده پوشاننده به همراه سطوح مختلف روغن ماهی در ساخت ریزکپسولها مورد استفاده قرار گرفتند. میزان انواع مواد مغذی و الگوی اسیدهای چرب، میزان پوشانندگی مواد دیوارهای مختلف و ارزیابی کیفیت تغذیهای ریزکپسولها بر اساس سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کورنل و بررسی اثر ریزپوشانی بر مقاومت در برابر زیست هیدروژندار شدن شکمبهای و میزان آزادسازی روغن از ترکیب مکملهای محافظتشده، در مقایسه بانمکهای کلسیمی در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. ریزکپسولهای تهیهشده از مواد دیوارهای میلارد نسبت به مواد غیر میلارد دارای وضعیت مناسبتری از نظر کارآیی ریزپوشانی و شاخصههای اُکسایش بودند (۰۵/۰ P
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.