مقاله تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد، درصد روغن و ترکیب اسیدهای چرب گیاه کرچک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد، درصد روغن و ترکیب
اسیدهای چرب گیاه کرچک دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد، درصد روغن و ترکیب
اسیدهای چرب گیاه کرچک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد، درصد روغن و ترکیب
اسیدهای چرب گیاه کرچک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد، درصد روغن و ترکیب
اسیدهای چرب گیاه کرچک :
تعداد صفحات :۲۴
بهمنظور بررسی اثر تاریخ کاشت بر عملکرد، درصد روغن و ترکیب اسیدهای چرب گیاه دارویی کرچک، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۸۹به سه تکرار انجام شد. گیاهان در شش تاریخ کاشت ۱۵ و۳۰ فروردین، ۱۵ و ۳۰ اردیبهشت، ۱۵ و ۳۰ خرداد ماه کشت شدند. نتایج نشان داد که تاریخ کاشت تأثیر معنیداری بر خصوصیات ریختشناسی و عملکردی گیاه دارویی کرچک دارد. بیشترین عملکرد دانه (۶۷/۱۵۹۰ کیلوگرم در هکتار) و روغن (۴۳/۷۷۴ کیلوگرم در هکتار) در تاریخ کاشت ۱۵ فروردین حاصل شد و با تأخیر در زمان کاشت، بهطور معنیداری از میزان عملکرد دانه و روغن کاسته شد. در این مطالعه، وجود ۱۵ اسید چرب در روغن کرچک مشخص شد که بیشترین اسید چرب، اسید ریسینولئیک بود. نتایج نشان داد ترکیب اسیدهای چرب روغن کرچک بهطور معنیداری تحت تأثیر تاریخ کاشت قرار گرفت. با توجه به نتایج بهدست آمده، برای حصول عملکرد بالا روغن در گیاه کرچک، تاریخ کاشت ۱۵ فروردین برای منطقه مورد مطالعه و مناطق مشابه، با تکرار آزمایش قابل توصیه است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.