مقاله بررسی اثر شاخص سطح برگ، ماده خشک و سرعت رشد محصول بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر شاخص سطح برگ، ماده خشک و سرعت رشد محصول بر
عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سویا دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر شاخص سطح برگ، ماده خشک و سرعت رشد محصول بر
عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شاخص سطح برگ، ماده خشک و سرعت رشد محصول بر
عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر شاخص سطح برگ، ماده خشک و سرعت رشد محصول بر
عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سویا :
تعداد صفحات :۲۷
عملکرد در اکثر محصولات نتیجه ترکیب تعداد زیادی از فرایندهای فیزیولوژیکی است که در طی رشد و نمو به وقوع می پیوندد. این فرایندها در سطوح مورفولوژیکی، فنولوژیکی و فیزیولوژیکی تجلی یافته و اغلب توسط ژنهای زیادی کنترل میشوند. بهمنظور تعیین خصوصیات فیزیولوژیک مؤثر بر عملکرد دانه ارقام سویا (.Glycine max L) و رابطه بین آنها با اجزای عملکرد در سال ۱۳۸۹ آزمایشی انجام شد. در این آزمایش شش رقم سویا (گرگان۳، سحر، ساری، هیل، دی پی ایکس و تلار) و دو لاین (۰۳۲، ۰۳۳) در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار مورد استفاده قرار گرفتند. روند تغییرات شاخص سطح برگ، ماده خشک، سرعت رشد محصول نسبت به زمان نشان داد ارقام مورد بررسی از این نظر از الگوی یکسانی تبعیت میکنند. نتایج حاصل از تجزیه صفات اندازهگیری شده مربوط به ماده خشک تجمعی، شاخص سطح برگ و سرعت رشد محصول در مراحل گلدهی و شروع دانهبندی مشخص کرد که بین ارقام اختلاف معنیداری وجود دارد. اما ضرایب همبستگی ارتباط معنیداری بین آنها و عملکرد نشان نداد. براساس نتایج حاصل از تجزیه دادهها، افزایش عملکرد در ارقام پرمحصول ناشی از شاخص برداشت بالاتر بود که از طریق تولید تعداد غلاف و دانه بیشتر از عملکرد بالاتری برخوردار بودند. ثبت دادههای هواشناسی در طول دوره رشد دماهای بالای ۳۸ تا ۴۱ درجه سانتیگراد را در زمان گلدهی نشان میدهد. براساس نتایج بدست آمده طولانی شدن دوره رویشی با به تعویق انداختن زمان گلدهی گیاه را بیشتر در معرض دماهای بالای قرار داده به طوریکه این ارقام با داشتن تعداد کمتر غلاف و دانه از عملکرد پائینتری داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.