مقاله تغییرات فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز ( PAL ) کنگرفرنگی (Cynara scolymus L.) تحت تاثیر متیل جاسمونات و سالیسیلیک اسید در شرایط درون شیشهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز ( PAL ) کنگرفرنگی (Cynara scolymus L.) تحت تاثیر متیل جاسمونات و سالیسیلیک اسید در شرایط درون شیشهای دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز ( PAL ) کنگرفرنگی (Cynara scolymus L.) تحت تاثیر متیل جاسمونات و سالیسیلیک اسید در شرایط درون شیشهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز ( PAL ) کنگرفرنگی (Cynara scolymus L.) تحت تاثیر متیل جاسمونات و سالیسیلیک اسید در شرایط درون شیشهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز ( PAL ) کنگرفرنگی (Cynara scolymus L.) تحت تاثیر متیل جاسمونات و سالیسیلیک اسید در شرایط درون شیشهای :
تعداد صفحات :۲۴
در پژوهش حاضر اثر الیسیتورهای سالیسیلیک اسید((SA و متیل جاسمونات(MeJA) (به تنهایی و به صورت ترکیبی) بر فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیا لیاز (PAL) ،محتوی فنلی و فلاونوییدی کالوس کنگرفرنگی مورد بررسی قرارگرفت. طبق نتایج حاصله تغییرات فعالیت آنزیم PAL و محتوی فنلی و فلاونوییدی تحت تاثیر تیمار، نسبتهای مختلف الیسیتور قرار داشته و نسبت به هم همبستگی مثبتی داشتند که بیانگر نقش مستقیم آنزیم PAL در تولید ترکیبات فنیل پروپانوییدی است. تیمار MeJA در غلظت ۱۰۰ میکرومولار حداکثر میزان تولید ترکیبات فنلی و فلاونوییدی و افزایش غلظت الیسیتور به هر دلیلی سبب کاهش محتوی فنلی و فلاونوییدی شد. نمونههای تیمار شده با SA با افزایش غلظت میزان محتوی فنلی افزایش یافت. به طوریکه تحت تاثیر تیمار ۲۰۰ میکرومولار حداکثر میزان تجمع فنل مشاهده شد. البته بین تیمارهای ۱۰۰،۲۰۰و۲۵۰ میکرومولار اختلاف معنی داری مشاهده نشد. اثر متقابل SA+MeJA نیز کاملا معنیدار بوده و تحت تاثیر غلظتهای ۵۰ SA100+MeJA و۵۰ SA50+MeJA میکرومولار حداکثر میزان ترکیبات فنلی تجمع یافت. لازم به ذکر است فعالیت آنزیم تحت تاثیر تیمارهای الیسیتوری در غلظت بالا کاهش قابل توجهای نشان داد. همبستگی مثبت فعالیت آنزیم PAL و تجمع ترکیبات فنلی بیانگر نقش کلیدی PAL در بیوسنتز ترکیبات فنلی در کنگر فرنگی است. با توجه به نتایج بدست آمده بیان میشود که آنزیم PAL به عنوان اولین و مهمترین آنزیم دخیل در فرایند تولید ترکیبات پلیفنلی تحت تاثیر تیمارهای اعمال شده قرار داشته و با بهینه سازی غلظت الیستورها میتوان به تغییر ترکیبات بیوشیمیایی در جهت حصول متابولیتهای ثانویه کنگر فرنگی در شرایط درون شیشهای دست یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.