مقاله بررسی اثر سطوح مختلف مکمل چربی بر عملکرد تولید و فراسنجههای خونی شترمرغهای آفریقایی گردن سیاه (Struthio camelus var. domesticus)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر سطوح مختلف مکمل چربی بر عملکرد تولید و فراسنجههای خونی شترمرغهای آفریقایی گردن سیاه (Struthio camelus var. domesticus) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح مختلف مکمل چربی بر عملکرد تولید و فراسنجههای خونی شترمرغهای آفریقایی گردن سیاه (Struthio camelus var. domesticus) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح مختلف مکمل چربی بر عملکرد تولید و فراسنجههای خونی شترمرغهای آفریقایی گردن سیاه (Struthio camelus var. domesticus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر سطوح مختلف مکمل چربی بر عملکرد تولید و فراسنجههای خونی شترمرغهای آفریقایی گردن سیاه (Struthio camelus var. domesticus) :
تعداد صفحات :۱۷
در این مطالعه اثر استفاده از مکمل چربی بر صفات عملکردی، متابولیتهای خونی و قابلیت هضم برخی مواد مغذی در شترمرغ آفریقایی اهلی بررسی شد. به این منظور، ۱۸ شترمرغ آفریقایی اهلی در سن ۱۵ ماهگی به طور تصادفی در ۳ تیمار (هر تیمار شامل ۶ تکرار مساوی) تقسیم شدند. تیمار اول، جیرهی پایه، تیمار دوم و سوم، به ترتیب جیرهی پایه همراه با ۲۰ گرم و ۴۰ گرم در کیلوگرم مکمل چربی، دریافت کردند. این بررسی نشان داد اثر مکمل چربی بر افزایش وزن روزانه و نهایی شترمرغها معنیدار است (۰۵/0P<) و تأثیر مصرف ۴۰ گرم بیشتر از ۲۰ گرم در کیلوگرم است. تفاوت معنی داری (۰۵/0P<) در میانگین خوراک مصرفی بین تیمار کنترل ( بدون مکمل) با تیمارهای حاوی سطوح مختلف مکمل وجود داشت. همچنین اثر مکمل چربی بر قابلیت هضم چربی خام، در شتر مرغهای ۱۵ ماهه معنیدار بود (۰۵/0P<). مکمل چربی تأثیر معنیداری بر قابلیت هضم انرژی خام و پروتئین خام جیره در شترمرغهای ۱۵ ماهه ندارد ولی ۴۰ گرم در کیلوگرم مکمل چربی منجر به بهبود صفات عملکردی، مصرف خوراک، و ضریب تبدیل خوراک در جیره گردید. سطوح مکمل چربی تأثیر معنیداری بر سطح گلوکز و کلسترول کل سرم خون نداشت. سطوح مختلف مکمل چربی روی غلظت HDL، VLDL و LDL خون معنیدار بود (۰۵/0P<).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.