مقاله بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ( HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ( HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ( HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ( HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی باقی مانده آنتی بیوتیکی اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ( HPLC) از مراکز جمع آوری شیر استان گیلان :

تعداد صفحات :۱۰

به دلیل اثرات زیان‌بار باقی‌مانده‌های دارویی بر سلامت انسان، پایش حضور آن‌ها در مواد غذایی اهمیت به سزایی دارد. در این مطالعه‌ی موردی، تعداد ۱۵ نمونه شیر از ۴ مرکز جمع‌آوری شیر به ظرفیت ۴۰۰۰ لیتر در ۱۵ نوبت به صورت تصادفی جمع‌آوری و مورد آزمایش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا قرار گرفت. در ۸۰ درصد از نمونه‌ها مقادیر آنتی‌بیوتیک‌های اکسی‌تتراسایکلین و تتراسایکلین تأیید شد و ۲۰ درصد نمونه‌ها فاقد دو آنتی‌بیوتیک بودند. به وسیله‌ی آزمون کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مشخص شد که میانگین نمونه‌های مثبت از نظر باقی‌مانده‌ی آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلین و اکسی تتراسایکلین بیش از حد مجاز بود. مقدار ۵/۲۶ درصد نمونه‌ها نسبت به هر دو آنتی‌بیوتیک و ۵/۵۳ درصد نمونه‌ها فقط به یک آنتی‌بیوتیک آلودگی داشت. میانگین باقی‌مانده‌ی تتراسایکلین در شیر گاو ۵۸۸/۰ میکروگرم در میلی‌لیتر و میانگین باقی‌مانده‌ی اکسی‌تتراسایکلین در شیر گاو ۷۲۲۵/۰ میکروگرم در میلی‌لیتر بود. از لحاظ آماری بین میانگین باقی‌مانده‌ی آنتی‌بیوتیک‌ها تفاوت معنی‌داری وجود نداشت (۰۵/0p>). بر اساس نتایج این تحقیق، پایش باقی‌مانده‌ی آنتی‌بیوتیک‌ها در شیر خام، کنترل و به حداقل رساندن این آلودگی‌ها جهت سلامتی انسان ضروری می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.