مقاله ارائه مدلی برای ارزیابی خطمشیهای عمومی (پس از اجرا) با رویکرد حکمرانی شبکه (موردمطالعه: سازمان تأمین اجتماعی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارائه مدلی برای ارزیابی خطمشیهای عمومی (پس از اجرا) با رویکرد حکمرانی شبکه (موردمطالعه: سازمان تأمین اجتماعی) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارائه مدلی برای ارزیابی خطمشیهای عمومی (پس از اجرا) با رویکرد حکمرانی شبکه (موردمطالعه: سازمان تأمین اجتماعی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه مدلی برای ارزیابی خطمشیهای عمومی (پس از اجرا) با رویکرد حکمرانی شبکه (موردمطالعه: سازمان تأمین اجتماعی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارائه مدلی برای ارزیابی خطمشیهای عمومی (پس از اجرا) با رویکرد حکمرانی شبکه (موردمطالعه: سازمان تأمین اجتماعی) :
تعداد صفحات :۲۲
زمینه:ارزیابی اجرای خطمشیها با رویکرد حکمرانی شبکهای نتیجه تعاملاتی است که در آن شهروندان آگاه و سازمانهای اجتماعی برای انتقال اطلاعات مرتبط با اهداف اجتماعی جهت اتخاذ تصمیمات مطلوب به سازمانهای دولتی کمک میکنند، لذا ارائه مدل در این زمینه به قانونگذاران و مجریان در موردبایدهاونبایدهاکمک میکند.
هدف:این پژوهش بهمنظور ارائه مدلی برای ارزیابی خطمشیهای سازمانی با رویکرد حکمرانی شبکهای انجام گرفت.
روشها:پژوهش حاضر از نوع توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری شامل خبرگان و اساتید دانشگاهی (۱۶ نفر)با روش نمونهگیری غیر تصادفی از نوع گزینشی و برای مدیران عالی، میانی و اجرایی سازمان تأمین اجتماعید استان تهران (۸۹ نفر)به روش تصادفی ساده و بر اساس جدول مورگان، انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه بوده و بر اساس ارزیابی اداری، قضایی و سیاسی برای چهار عامل طراحی شبکه، شکلگیری شبکه، مدیریت شبکه و مشارکت شبکه ۵۲ سؤال مطرح شد. دادهها با نرمافزارهای SPSS و LISREL و از طریق تحلیل عاملی اکتشافی و تحلیل مسیر، تحلیل شدند.
یافتهها: ازلحاظ رتبهبندی بیشترین اولویت را زیر معیار سیاسی (۲۱۵/۰) از بعد مشارکت شبکه دارد، و زیر معیار اداری مشارکت شبکه با (۱۲۶/۰) در رتبه دوم زیر معیار قضایی طراحی شبکه (۰۲۹/۰) در رتبه آخر قرار دارد.
نتیجهگیری: خطمشیهای متعددی در زمینه حوزه تأمین اجتماعی تصویب گردیده است، که ارزیابی این خطمشیهای مصوب نشاندهنده آن است که بسیاری از خطمشیهای این حوزه بهصورت ناقص اجرا گردیده و یا اصلاً اجرایی نشده، که این موضوع سبب ایجاد مشکلات عدیدهای، درزمینه ارائه خدمات در حوزه تأمین اجتماعی و نارضایتی گسترده در سطح بیمهشدگان بهعنوان یکی از شرکای تأمین اجتماعی گردیده است.
نتایج نشان داد شاخصهای ارزیابی خطمشی به جزء رویکرد قضایی در شاخص شکلگیری شبکه در حکمرانی شبکهای مورد تأیید است و میتواند معیاری مناسب بهمنظور اندازهگیری شاخصهای حکمرانی شبکهای تعریفشده برای ارزیابی خطمشیهای سازمان تأمین اجتماعی معرفی شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.