مقاله تحلیل فضایی ـ مکانی صندوق اخذ آرا در منطقه ۱۵ شهر تهران با کمک G.I.S
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تحلیل فضایی ـ مکانی صندوق اخذ آرا در منطقه ۱۵ شهر تهران با کمک G.I.S دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل فضایی ـ مکانی صندوق اخذ آرا در منطقه ۱۵ شهر تهران با کمک G.I.S کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل فضایی ـ مکانی صندوق اخذ آرا در منطقه ۱۵ شهر تهران با کمک G.I.S،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل فضایی ـ مکانی صندوق اخذ آرا در منطقه ۱۵ شهر تهران با کمک G.I.S :
تعداد صفحات :۱۸
جغرافیای انتخابات رشتهای از جغرافیای سیاسی است که سابقه شکل گیری آن در کشورهای اروپایی به اواسط ۱۹۱۰ میلادی بر میگردد، بعدها این رشته در دهه ۱۹۶۰ میلادی همراه با انقلاب کمی در ایالات متحده نیز رشد و نمو گستردهای داشت. جغرافیای انتخابات تحلیل فضایی انتخابات را قبل و بعد از انتخابات مد نظر قرار میدهد؛ به عبارتی رفتار کنشگران انتخابات را با دیدگاه فضایی تحلیل میکند. یکی از حوزههای پژوهش در جغرافیای انتخابات، تحقیق در وضعیت فضایی و مکانی صندوقهای اخذ رأی در قبل از انتخابات است؛ در این پژوهش سعی شده است تا با کمک G.I.S منطقه ۱۵ شهر تهران در دو بعد مورد تحلیل قرار گیرد یکی رابطه بلوکهای جمعیتی با تعداد صندوقهای اخذ آرا و دیگری نحوه دسترسی به بیمارستان و درمانگاه در صورت وقوع هرگونه رویداد غیر منتظره است. منطقه ۱۵ شهر تهران جزو مناطق ۲۲ گانه کلان شهر تهران است که در جنوب شرق تهران در دروازه ورودی جاده قدیم خراسان قرار گرفته است. بر اساس پیش بینی بعمل آمده در طرح جامع، جمعیت این منطقه در سال ۱۴۰۰ به ۹۴۲۴۰۰ نفر خواهد رسید. بنابراین منطقه ۱۵ یکی از مهمترین کانونهای جمعیتی شهر تهران درآینده خواهد بود؛ البته این منطقه هم اکنون نیز از کانونهای جمعیتی شهر تهران به شمار میرود. با توجه به چنین جایگاهی، تحلیل فضایی ـ مکانی نقشههای G.I.S در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفته و نتایج نشان میدهد که صندوقهای اخذ آرای شهروندان تهرانی در این منطقه متناسب با نواحی جمعیتی نیست. یافتههای دیگر این پژوهش نشان میدهد که رابطه بین جمعیت و تعداد پایگاههای اخذ آراء در حوزههای جمعیتی منطقه مناسب نبوده است؛ در واقع توزیع پایگاههای اخذ آرای منطقه با توجه به جمعیت موجود در نواحی آن بصورت متناسب صورت نگرفته است. علاوه بر این، نحوه استقرار مکانی بیمارستان، ایستگاههای آتشنشانی و درمانگاههای این منطقه در ارتباط فضایی با پایگاههای اخذ آراء مورد بررسی قرار گرفته است.
وضعیت شبکههای دسترسی منطقه مذکور نیز در این پژوهش مورد توجه بوده و یافتهها نشان از عدم وجود یک شبکه نظاممند برنامهریزی شده در آنرا دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.