مقاله مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس و خواص ضدباکتریایی عصارهTeucrium chamaedrys L. (Lamiaceae)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس و خواص ضدباکتریایی عصارهTeucrium chamaedrys L. (Lamiaceae) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس و خواص ضدباکتریایی عصارهTeucrium chamaedrys L. (Lamiaceae) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس و خواص ضدباکتریایی عصارهTeucrium chamaedrys L. (Lamiaceae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس و خواص ضدباکتریایی عصارهTeucrium chamaedrys L. (Lamiaceae) :
تعداد صفحات :۱۷
جنس مریم نخودی بوتهای (Teucrium L.) از تیره نعناعیان (Lamiaceae) دارای ۲۰۰ گونه در سراسر جهان است. در کشور ایران ۱۲ گونه از این جنس گزارش شده است که سه گونه آن بومی هستند. گونهchamaedrys Teucrium در طب سنتی به عنوان گیاه دارویی استفاده میشود. هدف از این تحقیق، بررسی ترکیب شیمیایی و خواص آنتیباکتریال اسانس یک جمعیت گونه T. chamaedrys است. در این تحقیق، بخشهای هوایی گونه T. chamaedrys از فیروزکوه به پل سفید، جمعآوری و پس از خشک کردن در سایه، به روش تقطیر با آب، اسانسگیری و توسط روشهای GC و GC/MS اجزای آن شناسایی شد. در گونه T. chamaedrys، ترکیبات trans-b-Farnesene (47/9 درصد)، trans-Caryophyllene (9 درصد) و d-cardinene (5/7 درصد) بالاترین فراوانی را به خود اختصاص میدهند. در این مطالعه، اثر ضد باکتری، گونه T. chamaedrys روی باکتریهای گرم مثبت استافیلوکوکوس ارئوس و استرپتوکوک موتانس باکتریهای گرم منفی سودوموناس آئروژینوزا و سالمونلا تیفی مورد بررسی گرفت. به طور کلی، اثر ضدباکتری گونه مذکور بر باکتریهای گرم مثبت، بیش از باکتریهای گرم منفی است و همچنین با افزایش غلظت عصاره متانولی، اثر ضدباکتریایی آن افزایش مییابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.