مقاله تأثیر محلولپاشی کودهای پتاسیمی و اسید هیومیک بر رنگیزهها و فعالیت پاداکسندگی انگور رقم ’بیدان? سفید‘
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر محلولپاشی کودهای پتاسیمی و اسید هیومیک بر رنگیزهها و فعالیت پاداکسندگی انگور رقم ’بیدان? سفید‘ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر محلولپاشی کودهای پتاسیمی و اسید هیومیک بر رنگیزهها و فعالیت پاداکسندگی انگور رقم ’بیدان? سفید‘ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر محلولپاشی کودهای پتاسیمی و اسید هیومیک بر رنگیزهها و فعالیت پاداکسندگی انگور رقم ’بیدان? سفید‘،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر محلولپاشی کودهای پتاسیمی و اسید هیومیک بر رنگیزهها و فعالیت پاداکسندگی انگور رقم ’بیدان? سفید‘ :
تعداد صفحات :۲۴
تولید انگور با کیفیت و دارای بافت محکم و ویژگی ماندگاری بالای میوه اهمیت زیادی دارد. هدف از انجام این پژوهش، تأثیر کاربرد برگی غلظتهای مختلف (۰، ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ میلیگرم در لیتر) سولفات پتاسیم، نانوکلات پتاسیم و اسید هیومیک بر رنگیزهها و فعالیت پاداکسندگی (آنتیاکسیدانی) انگور ’بیدان سفید‘ در راستای بهبود کیفیت در قالب طرح کامل تصادفی در یک باغ تجاری انگور طی سالهای ۱۳۹۵-۱۳۹۳ بود. بدین منظور تیمارهای محلولپاشی در سه نوبت شامل یک مرحله پیش از گلدهی، دو هفته پس از تشکیل میوه و یک ماه پس از مرحل دوم انجام شد. بنا بر نتایج بهدستآمده تیمار سولفات پتاسیم با غلظت ۲۰۰۰ میلیگرم در لیتر موجب افزایش پتاسیم برگ، تیمار نانو کلات پتاسیم با غلظت ۱۰۰۰ میلیگرم در لیتر موجب افزایش سبزین (کلروفیل) کل و آنتوسیانینهای برگ و اسید هیومیک با غلظت ۱۰۰۰ میلیگرم در لیتر موجب افزایش غلظت فنولهای برگ و فلاونوئیدهای برگ نسبت به شاهد شد. تیمار نانوکلات پتاسیم با غلظت ۱۰۰۰ میلیگرم در لیتر موجب افزایش آنتوسیانینهای میوه و فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز میوه، همچنین تیمار نانوکلات پتاسیم با غلظت ۲۰۰۰ میلیگرم در لیتر موجب افزایش غلظت پتاسیم میوه و فعالیت آنزیم آسکوربات پراکسیداز میوه، سولفات پتاسیم با غلظت ۱۰۰۰ میلیگرم در لیتر موجب افزایش غلظت فنولهای میوه، پروتئین میوه و فعالیت آنزیم کاتالاز میوه و اسید هیومیک با غلظت ۱۰۰۰ میلیگرم در لیتر موجب افزایش فلاونوئیدهای میوه و فعالیت آنزیم پراکسیداز میوه نسبت به شاهد شد. نتایج این بررسی تأییدکنند تأثیر چشمگیر تیمارها، بهویژه نانوکلات پتاسیم و سولفات پتاسیم با غلظت ۱۰۰۰ میلیگرم در لیتر بر افزایش فعالیت آنزیمها بوده که در نتیجه آن موجب استحکام غشا و بافت میوه و در نتیجه افزایش کیفیت و ماندگاری بهتر میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.