مقاله تحلیل بصری نقشههای جغرافی دوره اسلامی (موردپژوهی نسخهخطیالمسالک و الممالک موجود در کتابخانه و موز? ملی مَلِک)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تحلیل بصری نقشههای جغرافی دوره اسلامی (موردپژوهی نسخهخطیالمسالک و الممالک موجود در کتابخانه و موز? ملی مَلِک) دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل بصری نقشههای جغرافی دوره اسلامی (موردپژوهی نسخهخطیالمسالک و الممالک موجود در کتابخانه و موز? ملی مَلِک) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل بصری نقشههای جغرافی دوره اسلامی (موردپژوهی نسخهخطیالمسالک و الممالک موجود در کتابخانه و موز? ملی مَلِک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل بصری نقشههای جغرافی دوره اسلامی (موردپژوهی نسخهخطیالمسالک و الممالک موجود در کتابخانه و موز? ملی مَلِک) :
تعداد صفحات :۳۶
نقشه و نقشهنگاری موضوعاتی کهن در تمدن اسلامی است. نقشههای جغرافیایی دور اسلامی، همواره از منظر پژوهشگران علومی چون جغرافیا و تاریخ تحلیل و بررسی شدهاند، اما بهلحاظ زیباییشناسی عناصر تصویری و نوشتاری، کمتر مورد توجه بودهاند. پژوهش حاضر بهمنظور تعیین ویژگیها و ارزشهای بصری نقشههای جغرافیایی در جهان اسلام، با تمرکز بر نقشههای نسخهخطی المسالک و الممالک موجود در کتابخانه و موز ملی ملک، صورت گرفته است. روش استفادهشده توصیفی ـ تحلیلی بوده و اطلاعات ضروری تحقیق با بهکارگیری روشهای کتابخانهای و مشاهده، جمعآوری شده است. مهمترین یافته پژوهش حاضر این است که عناصر بصری این نقشهها برای نشان دادن عوامل و مناطق جغرافیایی، ساده شدهاند. نیز این عناصر از مکاتب نگارگری پیشین و همعصر خود تأثیر پذیرفتهاند و از باورهای اصلی حاکم بر مکتب نقشهنگاری بلخی هم متأثر بودهاند. این نقشهها را بهلحاظ اصول ترسیم و بازنمایی، میتوان نمونههای پیشین نقشههای کنونی دانست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.