مقاله تغییرپذیری ترکیبهای فلاونوئیدی در بافت برگ و میو? در برخی از ژنوتیپهای درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرپذیری ترکیبهای فلاونوئیدی در بافت برگ و میو? در برخی از ژنوتیپهای درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرپذیری ترکیبهای فلاونوئیدی در بافت برگ و میو? در برخی از ژنوتیپهای درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرپذیری ترکیبهای فلاونوئیدی در بافت برگ و میو? در برخی از ژنوتیپهای درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرپذیری ترکیبهای فلاونوئیدی در بافت برگ و میو? در برخی از ژنوتیپهای درخت به (Cydonia oblonga Mill.) متعلق به مناطق شمال ایران :
تعداد صفحات :۱۶
درخت به از درختان میوهای است که خواص دارویی چندی، از جمله محتوای بالای مواد پاداکسنده (آنتیاکسیدانی) مانند فنلها و فلاونوئیدها برای آن بیانشده است. بنابراین، با توجه به طیف گسترد اهمیت فلاونوئیدها از نظر فیزیولوژیکی و دارویی، این پژوهش با هدف بررسی محتوای و روند تغییر فلاونوئید کل در بافت برگ و میو ژنوتیپهای به نیم شمالی کشور و مقایس آن با رقم تجاری به اصفهان انجام شد. به این منظور، ۲۴ ژنوتیپ گردآوریشده از این مناطق، شامل ژنوتیپهای اردبیل ۱ تا اردبیل ۷، به آمرودی، به سیبی و به گیوی کوثر از استان اردبیل، ژنوتیپهای AS1، ASM1، ASM2، ASM3، ASP1 و ASP2 از استان گیلان، ژنوتیپهای LA1 و LA3 از استان تهران و ژنوتیپهای M1، M2، M3، M8 و M9 از استان خراسان ارزیابی شدند. نتایج بیانگر وجود اختلاف معنادار در میزان فلاونوئید کل در برگ و میو ژنوتیپهای مختلف بود، به صورتی که ژنوتیپ M3 و LA1 به ترتیب بیشترین و کمترین میزان فلاونوئید کل را در برگهای خود با ۹/۲۱ و ۱/۳ میلیگرم کوئرستین بر گرم در مقایسه با رقم شاهد اصفهان با میزان ۴/۱۳ میلیگرم کوئرستین بر گرم داشتند. همچنین نتایج ارزیابی میوهها نشانگر بالاترین میزان فلاونوئید کل به میزان ۲/۶ میلیگرم کوئرستین بر گرم در رقم شاهد بوده و دیگر رقمها در رد پایینتری قرار گرفتند. بررسی تأثیر زمان برداشت برگ بر میزان تغییر فلاونوئید کل نشان داد، بالاترین میزان این متابولیت مربوط به آغاز تابستان بوده و در دیگر برداشتها میزان فلاونوئید کمتری در برگها وجود داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.