مقاله تأثیر دی آسپارتیک اسید بر کیفیت اسپرم خروس های مادر گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر دی آسپارتیک اسید بر کیفیت اسپرم خروس های مادر گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر دی آسپارتیک اسید بر کیفیت اسپرم خروس های مادر گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر دی آسپارتیک اسید بر کیفیت اسپرم خروس های مادر گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر دی آسپارتیک اسید بر کیفیت اسپرم خروس های مادر گوشتی :
تعداد صفحات :۱۷
این پژوهش بهمنظور بررسی تأثیر دی آسپارتیک اسید بر برخی فراسنجههای کیفی اسپرم خروسهای سوی راس ۳۰۸ انجام شد. شمار ۳۰ قطعه خروس با سن ۶۰ هفته به شش گروه دستهبندی و به شیو کامل تصادفی درون قفسهای انفرادی منتقل شدند. به هم گروههای آزمایشی جیر پای یکسان داده شد و سطوح مختلف دی آسپارتیک اسید شامل: ۰ (A-0)، ۴۰ (A-40)، ۸۰ (A-80)، ۱۲۰ (A-120)، ۱۶۰ (A-160) و ۲۰۰ (A-200) میلیگرم /کیلوگرم وزن بدن/ روز بهصورت کپسول نیز به آنها خورانده شد. آزمایش پس از دو هفته عادت دهی به مدت شش هفته ادامه یافت. فراسنجههای کیفی اسپرم شامل: حجم منی، جنبایی کل، جنبایی پیشرونده، غلظت، درصد اسپرمهای نابهنجار، درصد اسپرمهای زنده و درصد اسپرمهای دارای غشاء فعال بودند. نتایج این پژوهش گویای تأثیر مثبت دیآسپارتیک اسید بر فراسنجههای کیفی اسپرم خروس بوده بهطوریکه با افزایش میزان مصرف دیآسپارتیک اسید هم شاخصهای کیفی اسپرم بهجز درصد اسپرمهای نابهنجار رو به افزایش گذاشتند. تأثیر سطوح تیمار مورداستفاده بر درصد اسپرمهای نابهنجار معنیدار نبود (۰۵/0p>). با در نظر گرفتن هم شاخصهای ارزیابیشده تیمار A-200 بهطور معنیداری (۰۵/0p
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.