مقاله تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ?های- لاین W-36 ?


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ?های- لاین W-36 ? دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ?های- لاین W-36 ?  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ?های- لاین W-36 ?،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ?های- لاین W-36 ? :

تعداد صفحات :۱۸

در این آزمایش تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج و مولتی­آنزیم با استفاده از طرح کامل تصادفی به روش فاکتوریل بر عملکرد، کیفیت تخم­مرغ، مشخصه (پارامتر)های بیوشیمیایی خون و زرده تخم­مرغ ۲۸۸ قطعه مرغ تخم‌گذار سویه  های‌لاین (سن سی هفتگی) و در یک دوره دوازده هفته­ای آزمایش شد. جیره­های آزمایشی شامل سطوح ۰، ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد سبوس برنج با و بدون مولتی­آنزیم ناتوزیم بودند. درصد تولید تخم­مرغ، وزن تخم­مرغ، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل خوراک و گرم تخم­مرغ تولیدی تحت تأثیر سطوح سبوس برنج و افزودن آنزیم واقع نشد. واحد هاو، وزن مخصوص، وزن پوسته تخم­مرغ، ضخامت آن و نسبت وزن پوسته به سطح آن تحت تأثیر سطوح سبوس برنج و مولتی­آنزیم قرار نگرفت. نتایج نشان داد که بین گروه­های مختلف آزمایشی مقادیر گلوکز، آلبومین، پروتئین کل، اسید اوریک، تری­گلیسرید، کلسترول سرم خون تفاوت معنی­داری وجود نداشت. نتایج این تحقیق نشان داد که از سبوس برنج تا ۱۵درصد با یا بدون افزودن مولتی­آنزیم در جیره غذایی مرغ­های تخم‌گذار بدون داشتن هیچ‌گونه اثر نامطلوبی در عملکرد و کیفیت تخم­مرغ می­توان استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.