مقاله واکنش عملکرد تک بوت? سوخ، محتوای سبزینه و غلظت رنگیزه‌های نورساختی رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) به پیش‌تیمار و انداز? بذر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله واکنش عملکرد تک بوت? سوخ، محتوای سبزینه و غلظت رنگیزه‌های نورساختی رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) به پیش‌تیمار و انداز? بذر دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش عملکرد تک بوت? سوخ، محتوای سبزینه و غلظت رنگیزه‌های نورساختی رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) به پیش‌تیمار و انداز? بذر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش عملکرد تک بوت? سوخ، محتوای سبزینه و غلظت رنگیزه‌های نورساختی رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) به پیش‌تیمار و انداز? بذر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش عملکرد تک بوت? سوخ، محتوای سبزینه و غلظت رنگیزه‌های نورساختی رقم‌های پیاز خوراکی (Allium cepa L.) به پیش‌تیمار و انداز? بذر :

تعداد صفحات :۲۱

به‌منظور ارزیابی واکنش عملکرد تک بوته، محتوای سبزینه (کلروفیل) و غلظت رنگیزه‌های نورساختی (فتوسنتزی) برگ رقم‌های پیاز خوراکی به پیش‌تیمار و انداز بذر، این پژوهش در دو سال زراعی (۱۳۹۱ و ۱۳۹۲) به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اجرا شد. عامل‌های آزمایش شامل پیش‌تیمار (پرایمینگ) در چهار سطح پیش‌تیمار آبی (هیدرو پرایمینگ با آب مقطر، پیش‌تیمار اسمزی (اسموپرایمینگ) با نیترات پتاسیم، پیش‌تیمار با ماد فولامین ۲ درصد و شاهد، انداز بذر در سه سطح (ریز، متوسط و درشت) و رقم‌ در دو سطح (قرمزآذرشهر و زرقان) بود. ویژگی‌های عملکرد تک بوته، میزان سبزینه در مرحل سوخ‌دهی و رسیدگی فیزیولوژیکی، سبزین کل، سبزین a، سبزین b، کاروتنوئید و نسبت سبزین a/b بررسی شد. نتایج نشان داد که تأثیر پیش‌تیمار و انداز بذر از نظر هم ویژگی‌های مورد بررسی از لحاظ آماری تفاوت معنی‌دار نشان داد. نتایج نشان داد که پیش‌تیمار بذر موجب بهبود ویژگی‌های عملکرد تک بوته، محتوای سبزینه و غلظت رنگیزه‌های نورساختی برگ شد به‌طوری‌که بیشترین عملکرد تک بوته، سبزینه‌های a، b و نسبت سبزین a/b به‌ترتیب ۸۵/۱۹۵ گرم، ۴۸/۳۳، ۷۹/۷ میلی‌گرم در گرم وزن تازه و ۳/۴‌ به پیش‌تیمار با ماد فولامین تعلق داشت و کمترین آن‌ها از تیمار شاهد به‌دست آمد. همچنین مقایس میانگین‌ها نشان داد که بیشترین عملکرد تک بوته، سبزینه‌های a، b و نسبت سبزین a/bبه‌ترتیب ۶۶/۱۸۰ گرم، ۶۰/۲۱، ۲۰/۷ میلی‌گرم در گرم وزن تازه‌ و ۹/۳ از بذرهای درشت و کمترین آن‌ها از بذر ریز به‌دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.