مقاله مطالعه پویش کل ژنومی صفات کیفی گوشت در جمعیت F2 حاصل از مرغ بومی آذربایجان غربی و سویه گوشتی آرین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه پویش کل ژنومی صفات کیفی گوشت در جمعیت F2 حاصل از مرغ بومی آذربایجان غربی و سویه گوشتی آرین دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه پویش کل ژنومی صفات کیفی گوشت در جمعیت F2 حاصل از مرغ بومی آذربایجان غربی و سویه گوشتی آرین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه پویش کل ژنومی صفات کیفی گوشت در جمعیت F2 حاصل از مرغ بومی آذربایجان غربی و سویه گوشتی آرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه پویش کل ژنومی صفات کیفی گوشت در جمعیت F2 حاصل از مرغ بومی آذربایجان غربی و سویه گوشتی آرین :
تعداد صفحات :۲۲
در این تحقیق به منظور شناسایی جایگاهها و ژنهای مرتبط با صفات کیفیت گوشت، مطالعه پویش کل ژنوم (GWAS) با استفاده از یک تراشه SNP ژنوم مرغ (SNP Beadchip (Illumnia 60k Chicken در یک جمعیت F2 حاصل از تلاقی دوطرفه مرغ بومی آذربایجان غربی و لاین B سویه گوشتی آرین انجام شد. برای هر پرنده، صفات شامل: ظرفیت نگهداری آب، رنگ گوشت (روشنایی ، قرمزی و زردی)، میزان نیروی برشی و PH نهایی گوشت اندازهگیری شد. با استفاده از دو مدل خطی معمول (GLM) و مدل خطی مختلط فشرده (Compressed MLM) ارتباط هر یک SNPها با صفات کیفیت گوشت بررسی شد. در مجموع تعداد ۳۶ نشانگر SNP در سطح احتمال پیشنهادی و معنیداری برای صفات کیفیت گوشت شناسایی شد که تعداد ۳ نشانگر SNP با روش Compressed MLM برای صفت فاکتور زردی گوشت و تعداد ۱۸ نشانگر SNP با روش GLM برای صفات فاکتور زردی گوشت، pH نهایی گوشت، ظرفیت نگهداری آب و میزان نیروی برشی معنیدار شدند. ژنهای کاندیدای شناساییشده، عملکرد مولکولی مرتبط با صفات کیفیت گوشت داشتند و لذا میتوان از این ژنهای کاندیدا در برنامههای اصلاحی طیور مورد استفاده قرارداد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.