مقاله رویکرد ترکیبی FLinPreRa-FQFD برای اولویتبندی ویژگیها و توانمندسازهای ناب-چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله رویکرد ترکیبی FLinPreRa-FQFD برای اولویتبندی ویژگیها و توانمندسازهای ناب-چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رویکرد ترکیبی FLinPreRa-FQFD برای اولویتبندی ویژگیها و توانمندسازهای ناب-چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رویکرد ترکیبی FLinPreRa-FQFD برای اولویتبندی ویژگیها و توانمندسازهای ناب-چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رویکرد ترکیبی FLinPreRa-FQFD برای اولویتبندی ویژگیها و توانمندسازهای ناب-چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین :
تعداد صفحات :۳۶
هدف این پژوهش، اولویتبندی توانمندسازهای ناب- چابکی در صنایع غذایی و آشامیدنی استان قزوین با روش ترکیبی FLinPreRa-FQFD است، بهطوریکه امکان ارزیابی مستقیم تأثیر توانمندسازهای ناب- چابکی بر ویژگیهای آن فراهم شود و با تعداد زوج مقایسه کمتر و حفظ سازگاری در اولویتبندی، به بهبود در تصمیمگیری منجر شود. در این پژوهش، بعد از مطالعه مبانی نظری و پیشینه موضوع ناب- چابکی، ویژگیها و توانمندسازهای آن تعیین شدند و چارچوبی برای اولویتبندی این شاخصها و همچنین مزایای رقابتی عمده موجود در ادبیات پژوهش، طراحی شد. ۳۸ شرکت از صنایع غذایی و آشامیدنی در استان قزوین، مبنای پژوهش قرار گرفتند. یافتههای پژوهش بیانگر این است که مزیت رقابتی «هزینه» مهمترین مزیت رقابتی در این صنعت است. ویژگی «حساسیت به بازار و مشتری» در صنایع غذایی و آشامیدنی با نظر خبرگان این صنعت، از مهمترین ویژگیها شناخته شد. همچنین، در میان توانمندسازها، توانمندساز «معرفی سریع محصولات جدید و کاهش زمان چرخه تولید» بالاترین وزن و اولویت را بهدست آورد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.