مقاله تأثیر رقم، زمان برداشت، و انداز? میوه بر خصوصیات مکانیکی انار


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر رقم، زمان برداشت، و انداز? میوه بر خصوصیات مکانیکی انار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر رقم، زمان برداشت، و انداز? میوه بر خصوصیات مکانیکی انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر رقم، زمان برداشت، و انداز? میوه بر خصوصیات مکانیکی انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر رقم، زمان برداشت، و انداز? میوه بر خصوصیات مکانیکی انار :

تعداد صفحات :۱۰

در این تحقیق، تأثیر رقم، زمان برداشت، و انداز میوه روی خصوصیات مکانیکی پوست، جرم مخصوص، و مقاومت انار در برابر بارگذاری فشاری بررسی شد. نتایج نشان داد سه رقم انار مطالعه‌شده (اردستانی، شیشه‌کپ و ملس) پوسته‌هایی با ضخامت‌های متفاوت داشته‌اند که این امر موجب تفاوت در نیروی لازم برای نفوذ میو کامل انار به میزان ۱۰‌درصد می‌شد. رقم شیشه‌کپ ضخیم‌ترین پوسته را به نسبت دو رقم دیگر داشت. رقم‌های اردستانی و شیشه‌کپ به ترتیب مقاومت‌های ۴۵۳ و ۴۲۸ نیوتن در برابر نیرو‌های فشاری از خود نشان دادند. رقم ملس کمترین مقاومت را در برابر بارگذاری فشاری داشت که این مقاومت با گذشت زمان و تأخیر در برداشت به میزان ۱۵‌درصد کاهش پیدا می‌کرد. همچنین مشخص شد که با افزایش انداز میوه جرم مخصوص به میزان ۳۹‌درصد کاهش و مقاومت آن در برابر بارگذاری فشاری، ۲۵درصد افزایش می‌یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.