مقاله بررسی راهکارهای توسعه توانمندیهای کارآفرینانه دانشجویان دورههای علمی- کاربردی کشاورزی (مورد مطالعه: مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره))
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی راهکارهای توسعه توانمندیهای کارآفرینانه دانشجویان دورههای علمی- کاربردی کشاورزی (مورد مطالعه: مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره)) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی راهکارهای توسعه توانمندیهای کارآفرینانه دانشجویان دورههای علمی- کاربردی کشاورزی (مورد مطالعه: مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره)) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی راهکارهای توسعه توانمندیهای کارآفرینانه دانشجویان دورههای علمی- کاربردی کشاورزی (مورد مطالعه: مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره))،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی راهکارهای توسعه توانمندیهای کارآفرینانه دانشجویان دورههای علمی- کاربردی کشاورزی (مورد مطالعه: مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره)) :
تعداد صفحات :۲۶
مهندسی دوباره ساختارهای دولتی در کشورهای درحال توسعه برای افزایش قدرت حاکمیتی سازمانهای دولتی و افزایش نقش بخش غیر دولتی در توسعه کشاورزی موجب ظهور ظرفیتهای جدیدی برای کارآفرینان و تعمیق موقعیت ایشان در مدیریت و پیشبرد این تحولات شد. نظام آموزش عالی کشاورزی برای حفظ جایگاه مسئولیتی و بهبود توان تأثیرگذاری خود در توسعه کشور، لازم است با افزایش کیفیت برنامهریزی آموزشی در تربیت منابع انسانی کارآفرین گامهای اساسی بردارد. معضلات و چالشهای فراروی مراکز آموزش علمی- کاربردی کشاورزی در تربیت این منابع با توجه به ضعف کارآفرینی دانشآموختگان این مراکز، شناخت و اجرای راهکارهای توسعه توانمندیهای کارآفرینانه دانشجویان را ضروری کرد. تحقیق حاضر با همین هدف و با روش پیمایشی انجام گرفت. در سال ۱۳۹۱، جامعه آماری دانشجویان کشاورزی درحال تحصیل در آن مرکز ۱۵۹۵ نفر بود که با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه ۱۹۵ نفر تعیین شد. ابزار سنجش پرسشنامهای بود که روایی و پایایی آن تأیید شد. نتایج تحقیق نشان داد میانگین رتبهای تأثیر راهکارهای توسعه توانمندیهای کارآفرینانه دانشجویان بیش از حد متوسط است (۵۳/۳ از ۵). همچنین، عوامل «ارائه خدمات مشاورهای» و «برنامهریزی برای بهبود مهارتهای کارآفرینی» بهترتیب ۴۸/۲۰ و ۴۷/۱۹ درصد واریانس راهکارها را تبیین میکنند. در پایان، پیشنهاد شد «تالار ورودی (Corridor) تخصصی مشاوره کسبوکار در مراکز آموزش عالی علمی- کاربردی کشاورزی» ایجاد شود. همچنین، «باید برنامهریزی جامعی برای بهبود مهارتهای کسبوکار و کارآفرینی دانشجویان از طریق تلفیق مباحث کارآفرینی در سرفصلهای دروس فنی و تخصصی رشتههای کشاورزی» صورت گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.