مقاله اثر برخی سویههای باکتری حلکننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر برخی سویههای باکتری حلکننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر برخی سویههای باکتری حلکننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر برخی سویههای باکتری حلکننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر برخی سویههای باکتری حلکننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره :
تعداد صفحات :۲۴
بهمنظور ارزیابی اثر برخی سویههای باکتری حلکننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان تحت تأثیر مقادیر مختلف کود فسفره، آزمایشی بهصورت اسپلیت پلات با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی و در سه تکرار، در مزرعه آزمایشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان (رشت) در سال زراعی ۱۳۹۳ اجرا شد. مقادیر کود فسفره شامل سه سطح صفر، ۴۰ و ۸۰ کیلوگرم (P2O5) در هکتار و باکتری حلکننده فسفات (سودوموناس پوتیدا) در سه سطح شامل سویههای ۱۱۳، ۱۶۸ و ۱۷۳ و عدم تلقیح باکتری بهعنوان تیمار شاهد، بهطور تصادفی و بهترتیب در کرتهای اصلی و فرعی قرار گرفتند. اثر متقابل کود و باکتری بر وزن صددانه و محتوای پروتئین دان لوبیا معنادار بود. کاربرد ۸۰ کیلوگرم فسفر در هکتار کمترین تعداد غلاف در بوته (۸/۹ عدد)، تعداد دانه در غلاف (۵۳/۳ عدد)، عملکرد زیستتوده (۳۳۱۷ کیلوگرم در هکتار) و عملکرد دانه (۱۱۳۶ کیلوگرم در هکتار) در واحد سطح را نشان داد. همچنین، بیشترین تعداد دانه در غلاف (۱۲/۴ عدد)، شاخص برداشت (۴۴ درصد) و عملکرد دانه (۱۸۵۸ کیلوگرم در هکتار) تحت تأثیر سویه ۱۶۸ باکتری حلکننده فسفات بهدست آمد. سویه ۱۶۸ کارایی بیشتری از نظر افزایش عملکرد دانه در مقایسه با دیگر سویههای باکتری حلکننده فسفر داشت. براساس نتایج پژوهش حاضر، در سطوح پایین فسفر قابل دسترس خاک سویههای باکتری حلکننده فسفات را میتوان در راستای افزایش عملکرد دان لوبیای محلی در گیلان و شرایط اقلیمی و خاکی مشابه توصیه کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.