مقاله اثرات اسانس های گیاهی، نانو ذرات نقره و برخی ترکیبات شیمیایی بر ماندگاری گل بریدنی گلایول (Gladiolus grandiflora L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات اسانس های گیاهی، نانو ذرات نقره و برخی ترکیبات شیمیایی بر ماندگاری گل بریدنی گلایول (Gladiolus grandiflora L.) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات اسانس های گیاهی، نانو ذرات نقره و برخی ترکیبات شیمیایی بر ماندگاری گل بریدنی گلایول (Gladiolus grandiflora L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات اسانس های گیاهی، نانو ذرات نقره و برخی ترکیبات شیمیایی بر ماندگاری گل بریدنی گلایول (Gladiolus grandiflora L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات اسانس های گیاهی، نانو ذرات نقره و برخی ترکیبات شیمیایی بر ماندگاری گل بریدنی گلایول (Gladiolus grandiflora L.) :
تعداد صفحات :۲۱
در این پژوهش با هدف بهبود ماندگاری گل و حفظ کیفیت ظاهری گل شاخهبریدنی گلایول رقم وایت (Gladiolus grandiflora cv. White) اثر اسانسهای تیمول و آویشن شیراز در غلظتهای ۵۰ و ۱۰۰ میلیگرم در لیتر و نانوذرات نقره در غلظتهای ۳ و ۵ میلیگرم در لیتر، ۸- هیدروکسی کوئینولین سولفات در غلظتهای ۳۰۰ و ۴۰۰ میلیگرم در لیتر به همراه ساکارز ۳درصد و تیمارهای آبمقطر، اتانول ۵۰۰ میلیگرم در لیتر و ساکارز ۳درصد بهمنزل تیمارهای شاهد بررسی شد. گلها به مدت ۲۴ ساعت با محلولهای ذکرشده تیمار کوتاهمدت شدند. در این پژوهش صفات متعددی ازجمله: ماندگاری گل، تعداد باکتری، میزان کلروفیل، پراکسیداسیون لیپیدها، میزان پروتئین، فعالیت آنزیمهای پراکسیداز و کاتالاز اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که بین اسانسهای گیاهی تیمارهای ۱۰۰ میلیگرم در لیتر آویشن شیراز و ۱۰۰ میلیگرم در لیتر اسانس تیمول بیشترین تأثیر را بر ماندگاری گلها بهترتیب با ۶/۱۳ و ۸/۱۲ روز نشان دادند. در تیمارهای شیمیایی ۸- هیدروکسی کوئینولین سولفات در غلظت ۳۰۰ میلیگرم در لیتر و نانوذرات نقره در غلظت ۳ میلیگرم در لیتر نیز ماندگاری گل بهترتیب با ۴/۱۷ و ۸/۱۴ روز افزایش یافت. همچنین تیمارهای اسانس آویشن شیراز و تیمول در سطح ۵۰ میلیگرم در لیتر تأثیر معناداری بر ماندگاری گل نداشتند. در تیمارهای ذکرشده میزان پروتئین و کلروفیل نسبت به سایر تیمارها بیشتر بود. میزان پراکسیداسیون لیپیدها، فعالیت آنزیم پراکسیداز و کاتالاز و تعداد باکتری در گلهای تیمارشده با اسانسهای آویشن شیراز و تیمول ۱۰۰ میلیگرم در لیتر و تیمارهای ۸- هیدروکسی کوئینولین سولفات ۳۰۰ و ۴۰۰ میلیگرم در لیتر و نانوذرات نقره ۳ و ۵ میلیگرم در لیتر نسبت به تیمار شاهد (آبمقطر) کمتر بود. اسانسهای گیاهی و تیمارهای شیمیایی به همراه ساکارز سبب افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت گلهای شاخه بریدنی گلایول رقم وایت شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.