مقاله مقایسه تأثیر دوره تاریکی، اسید گاماآمینوبوتیریک و ملاتونین جیره بهمنظور کاهش تنش گرمایی در جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه تأثیر دوره تاریکی، اسید گاماآمینوبوتیریک و ملاتونین جیره بهمنظور کاهش تنش گرمایی در جوجههای گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه تأثیر دوره تاریکی، اسید گاماآمینوبوتیریک و ملاتونین جیره بهمنظور کاهش تنش گرمایی در جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تأثیر دوره تاریکی، اسید گاماآمینوبوتیریک و ملاتونین جیره بهمنظور کاهش تنش گرمایی در جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه تأثیر دوره تاریکی، اسید گاماآمینوبوتیریک و ملاتونین جیره بهمنظور کاهش تنش گرمایی در جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۱۳
زمینه مطالعه: بررسی عوامل کاهشدهنده اثرات نامطلوب تنش گرمایی بهمنظور بهبود عملکرد جوجههای گوشتی دارای اهمیت زیادی است. هدف: در این مطالعه اثرات ملاتونین، گاماآمینوبوتیریکاسید (گابا) و دورهی تاریکی بر عملکرد و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی مورد بررسی قرار گرفت. روش کار: تعداد ۱۴۳ قطعه جوجه گوشتی یک روزه (آرین) در قالب طرح کاملاً تصادفی نامتعادل با ۴ تیمار، ۱۳ واحد آزمایشی و ۱۱ مشاهده در هر واحد آزمایشی استفاده شد. تیمارها شامل افزودن ملاتونین به مقدار mg/kg۴۰ جیره در سن ۳۰ تا ۴۰ روزگی، افزودن گابا به مقدار mg/kg ۱۰۰ جیره در سن ۱۰ تا ۴۰ روزگی، برنامه تاریکی در سن ۱۰ تا ۴۰ روزگی و گروه شاهد بودند. همه تیمارها از سن ۳۵ تا ۴۰ روزگی، روزانه بهمدت ۶ ساعت در معرض تنش گرمایی oC(۱±40) قرار گرفتند. صفات تولیدی در پایان هر هفته اندازهگیری شد. در سنین ۱۰، ۳۰ و۴۰ روزگی غلظت گلوکز، کلسترول، تریگلیسرید، HDL و LDL خون، و در ۳۵ و ۳۸ روزگی غلظت ۳T، TBARS و کورتیکوسترون خون آنها اندازهگیری شد. دادههـا با نرمافزار SAS و رویه GLM مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج: مکمل گابا مصرف خوراک را بطور معنیداری در هفتههای دوم (۰۱/۰<p) و سوم (۰۵/۰<)p افزایش داد. تیمار گابا بطور معنیداری (۰۱/۰<p) در هفته چهارم از نظر افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل غذایی نسبت به شاهد برتری داشت. در ۳۰ روزگی گلوکز خون در تیمار گابا نسبت به شاهد افزایش معنیدار (۰۱/۰<p) نشان داد. در ۴۰ روزگی نیز تیمار ملاتونین و گابا افزایش معنیداری (۰۱/۰<p) را برای HDL خون نسبت به گروه شاهد نشان دادند. در ۳۸ روزگی سطح کورتیکوسترون خون در تیمار گابا بطور معنی داری بالاتر از تیمارهای ملاتونین و تاریکی بود (۰۵/۰>.)p در ۳۸ روزگی همه تیمارهای آزمایشی کاهش معنیداری (۰۱/۰<p) را برای TBARS نسبت به گروه شاهد نشان دادند. نتیجهگیری نهایی: نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از گابا در جیره بیشترین تاثیر را نسبت به سایر تیمارها در بهبود عملکرد و کاهش اثرات تنش گرمایی در جوجههای گوشتی داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.