مقاله تأثیر تیمار پوتریسین به روش غوطه وری تحت فشار بر کیفیت پس از برداشت دو رقم انگور (Vitis vinifera)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تیمار پوتریسین به روش غوطه وری تحت فشار بر کیفیت پس از برداشت دو رقم انگور (Vitis vinifera) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تیمار پوتریسین به روش غوطه وری تحت فشار بر کیفیت پس از برداشت دو رقم انگور (Vitis vinifera) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تیمار پوتریسین به روش غوطه وری تحت فشار بر کیفیت پس از برداشت دو رقم انگور (Vitis vinifera)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تیمار پوتریسین به روش غوطه وری تحت فشار بر کیفیت پس از برداشت دو رقم انگور (Vitis vinifera) :
تعداد صفحات :۲۲
پژوهش حاضر بهمنظور بررسی تأثیر تیمار پوتریسین بر کیفیت میو انگور طی دوره های انبارمانی اجرا شد. میوه های انگور ارقام ریشبابا و الحقی بهروش غوطه وری تحت فشار با محلولهای پوتریسین (۰، ۱ و ۲ میلیمولار) تیمار شدند. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد پس از ۵۵ روز انبارمانی تیمار پوتریسین ۱ میلی مولار در رقم ریشبابا و غلظت ۲ میلی مولار در رقم الحقی بهترتیب با میانگینهای ۲۸/۰ و ۵۶/۰ کیلوگرم نیرو مؤثرترین تیمارها برای حفظ سفتی بودند. همچنین تیمارهای ذکرشده در هر یک از ارقام پس از پایان دور آزمایش کمترین درصد کاهش وزن را نسبت به شاهد نشان دادند. در رابطه با فعالیت میکروبی پس از ۵۵ روز انبارمانی تیمار پوتریسین ۲ میلیمولار با میانگین g-1 CFU 59/3 در رقم ریشبابا به طور معناداری کمترین میزان آلودگی را نسبت به شاهد نشان داد. میوه های تیمارنشده کاهش در میزان ترکیبات فنلیکل، فعالیت ضداکسیداسیونی، اسیدیت قابل تیتراسیون، شاخصهای مختلف رنگ، افزایش کاهش وزن، pH، مواد جامد محلول کل و شاخص رسیدگی (TSS/TA) را نشان دادند. تمامی این تغییرات به صورت معناداری تحتتأثیر تیمارهای پوتریسین به تأخیر افتادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.