مقاله تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روشهای برونتنی، درونتنی، و کیسههای نایلونی در سیستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روشهای برونتنی، درونتنی، و کیسههای نایلونی در سیستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روشهای برونتنی، درونتنی، و کیسههای نایلونی در سیستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روشهای برونتنی، درونتنی، و کیسههای نایلونی در سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین ارزش غذایی علف مورچه (Cressa Cretica) در مراحل گوناگون فنولوژیک رشد با روشهای برونتنی، درونتنی، و کیسههای نایلونی در سیستان :
تعداد صفحات :۱۷
هدف از این پژوهش تعیین ترکیبات ارزش غذایی علف مورچه ( (Cressa creticaبا روش تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی، تعیین قابلیت هضم در شرایط درونتنی، و تعیین مقادیر تجزیهپذیری با روش کیسههای نایلونی، در سه مرحل فنولوژیکی (رویشی، گلدهی، و بذردهی) بود. مقدار پروتئین در مرحل بذردهی بهصورت معنیداری کاهش یافت (۰۱/0P<). اما مقادیر الیاف نامحلول در شویند خنثی و الیاف نامحلول در شویند اسیدی در مرحل بذردهی افزایش یافت (۰۱/0P<). با پیشرفت در مراحل فنولوژیکی رشد، میزان تجزیهپذیری ماد خشک و بخش سریعتجزی (a) و کندتجزی (b) ماد خشک کاهش یافت (۰۱/0P<). در مرحل بذردهی تولید گاز در مقایسه با مرحل رویشی و گلدهی افزایش یافت (۰۱/0P<). میزان گوارشپذیری ظاهری ماد آلی در شرایط برونتنی برای سه مرحل فنولوژیکی رویشی، گلدهی، و بذردهی بهترتیب ۳۴/۵۶، ۰۴/۵۸، و ۴۴/۵۸ درصد و انرژی قابل دگرگشت بهترتیب ۴۰/۸، ۷۱/۸، و ۶۹/۸ مگاژول در کیلوگرم بود (۰۱/0P<). گوارشپذیری ظاهری الیاف نامحلول در شویند خنثی و الیاف نامحلول در شویند اسیدی این گیاه با افزایش لیگنینیشدن دیوار سلولی در مرحل گلدهی و بذردهی در گوسفند ازنظر عددی کاهش یافت. نتایج این پژوهش تأثیر معنیدار مراحل گوناگون رشد بر ارزش غذایی علف مورچه را نشان داد. با توجه به نتایج آزمایشهای انجامشده در ارتباط با ترکیب شیمیایی، میزان تولید گاز، و آزمایش گوارشپذیری ظاهری، مرحل رویشی علف مورچه ارزش غذایی بالاتری در مقایسه با مراحل گلدهی و بذردهی دارد. با وجود این لازم است علاوه بر بررسی میزان مواد ضد تغذیهای این گیاه، مرحل اقتصادی برداشت، و تأثیر روشهای گوناگون مصرف بر ارزش غذایی این گیاه در پژوهشهای آتی تعیین شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.