مقاله اثر مکمل کروممتیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دور? قبل و بعد از زایش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر مکمل کروممتیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دور? قبل و بعد از زایش دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر مکمل کروممتیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دور? قبل و بعد از زایش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مکمل کروممتیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دور? قبل و بعد از زایش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر مکمل کروممتیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دور? قبل و بعد از زایش :
تعداد صفحات :۱۶
در این مطالعه از ۳۲ رأس گاو چندشکم زایش هلشتاین برای بررسی اثر مکمل کروممتیونین و منبع انرژیبر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در طول دور قبل و پس از زایش استفاده شد. گاوها با جیر کاملاً مخلوط از ۲۸ روز قبل از زایش تا ۲۸ روز پس از زایش تغذیه گردیدند. این مطالعه در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی و بهصورت آرای فاکتوریل ۲×2 (دو منبع انرژی و دو سطح مکمل کروم متیونین) اجرا گردید. منابع انرژی قبل از زایش شامل روغن ماهی و غله، و پس از زایش شامل پودر چربی پالم و روغن ماهی بودند. مکمل کروممتیونین در سطح صفر یا ۰۸/۰ میلیگرم بهازای هرکیلوگرم از وزن متابولیکی بدن تغذیه گردید. نتایج نشان داد که در دور قبل از زایش استفاده از روغن ماهی اثری بر ماد خشک مصرفی نداشت، ولی پس از زایش استفاده از آن تمایل به کاهش ماد خشک مصرفی داشت (۱/0P<). مکمل کروممتیونین سبب افزایش معنیدار ماد خشک مصرفی در دور قبل و پس از زایش گردید (p<0.05). شیر تولیدی گاوها تحت تأثیر نوع تیمارها قرار نگرفت. بهجز درصد چربی شیر که تحت تأثیر استفاده از روغن ماهی کاهش معنیداری پیدا کرد (p<0.05)، سایر ترکیبات شیر تحت تأثیر نوع تیمارها قرار نگرفتند. استفاده از مکمل کروممتیونین اثری روی قابلیت هضم مواد مغذی در دور قبل یا پس از زایش نداشت. استفاده از روغن ماهی نیز اثری بر قابلیت هضم مواد مغذی در این دوره نداشت، ولی پس از زایش سبب کاهش قابلیت هضم ماد خشک، ماد آلی، و پروتئین خام شد (p<0.05). نتایج حاصل از این آزمایش بین مکمل کروم و منبع انرژی اثر متقابلی نشان نداد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.