مقاله اثرات مکمل سازی جیره با سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات مکمل سازی جیره با سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات مکمل سازی جیره با سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات مکمل سازی جیره با سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات مکمل سازی جیره با سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۲

زمینه مطالعه: استفاده از سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی در تغذیه جوجه‌های گوشتی باعث بهبود عملکرد و ایمنی می‌گردد. هدف: این آزمـایـش با هدف ارزیابی اثرات سطوح مختلف سین بیوتیک نوع بایومین ایمبو و منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی انجام شد. روش کار:‌ در این آزمایش از ۷۸۰ قطعه جوجه گوشتی جنس نر در قالب ۱۳ جیره آزمایشی مختلف با ۴ تکرار ۱۵ قطعه‌ای شامل جیره پایه بدون مکمل و جیره پایه مکمل شده با سطوح (‌g‌۵/۱- ۱ سین بیوتیک در کیلو گرم جیره) و mg( 150-50 اکسید و بیوپلکس روی در کیلو گرم جیره) استفاده بعمل آمد. نتایج: افزایش وزن کل دوره در جیره پایه بدون مکمل کمتر، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در کل دوره آزمایش فقط در جیره پایه بدون مکمل بیشتر از بقیه بود(۰۵/0p<‌.) در این آزمایش فقط جیره‌های حاوی سطح‌ g‌ ۵/۱ سین بیوتیک به اضافه سطح ‌mg‌۱۵۰ اکسید و بیوپلکس روی تیترآنتی بادی بیشتری تولید کردند(۰۵/0p<‌.) در بخش دوازدهه طول ویلی در جیره مکمل شده با g‌ ۵/۱ سین بیوتیک به اضافه‌ mg/kg‌۱۵۰ بیوپلکس روی بیشتر و عمق کریپت در جیره‌های آزمایشی حاوی‌ g‌ ۵/۱ سین بیوتیک به اضافه سطوح mg‌۱۵۰-۵۰ بیوپلکس روی کمتر بود(۰۵/0p<‌.) طول ویلی‌های ژژنوم در جیره مکمل شده با g‌ ۵/۱ سین بیوتیک به اضافه mg‌۱۵۰ بیوپلکس روی بیشتر از سایرین بود ه و طـول ویلـی به عمق کریپت بیشترین مقدار را در جیره‌های آزمایشی دارای g‌ ۵/۱ سین بیوتیک به اضافه mg‌۱۵۰-۱۰۰ اکسید روی و‌mg‌ ۱۵۰-۵۰ بیوپلکس روی نشان داد(۰۵/0p<‌.) نتیجه گیری نهایی:‌ ‌بهترین شاخص کارایی تولید در جیره غذایی مکمل شده با‌ g‌ ۱ سین بیوتیک به اضافه ‌ mg‌۱۰۰ اکسیـد روی مشـاهـده گردید و همچنین جیره‌های مکمل شده با g‌ ۵/۱ سین بیوتیک و mg‌ ۱۵۰ اکسید و بیوپلکس روی اثرات مثبت و مفیدی بر واکنش‌های سیستم ایمنی و ساختار مورفولوژیکی روده داشتند. ‌

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.