مقاله تأثیر پودر سفیده تخم مرغ در ویژگیهای بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر پودر سفیده تخم مرغ در ویژگیهای بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر پودر سفیده تخم مرغ در ویژگیهای بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پودر سفیده تخم مرغ در ویژگیهای بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر پودر سفیده تخم مرغ در ویژگیهای بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio) :
تعداد صفحات :۲۴
تأثیر سطوح مختلف سفیده تخم مرغ در بافت، رنگ، ظرفیت نگهداری آب، ویسکوزیته و ارزیابی حسی سوریمی تهیهشده از ماهی کپور معمولی بررسی شد. سفیده تخم مرغ در مقادیر ۳ و ۲ و ۱ درصد به خمیر سوریمی افزوده و به طور کامل با آن مخلوط شد؛ سپس، این ترکیب در روکش سوسیس روکشگذاری شد و در حمام آب گرم در دمای C°2 ± 90 به مدت ۳۰ دقیقه حرارت دید تا ژل سوریمی تشکیل شود. نتایج تجزیه و تحلیلها نشان داد افزودنی مورد استفاده خواص کارکردی سوریمی ماهی کپور معمولی را بهبود میبخشد؛ به طوری که، با تأثیر مثبت در پارامترهای نیروی شکست و فاصله شکست منجر به بهبود قدرت ژل سوریمی میشود و متعاقب آن سایر پارامترهای مرتبط با آنالیز پروفیل بافتی آن از قبیل سختی، بههمپیوستگی و الاستیسیته افزایش مییابند. با وجود این، اضافهکردن مقادیر بالای پودر سفیده تخم مرغ باعث کاهش سفیدی رنگ ژل سوریمی شد. بهترین امتیاز را ارزیابها به سوریمی با ۳ درصد سفیده تخم مرغ دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.