مقاله تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردکماهی تالاب انزلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردکماهی تالاب انزلی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردکماهی تالاب انزلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردکماهی تالاب انزلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردکماهی تالاب انزلی :
تعداد صفحات :۲۱
در این تحقیق ترکیبهای شیمیایی و تغییرات آنها در فیله اردکماهی تالاب انزلی۱ به مدت ۱۲۰ روز نگهداری در سردخانه ۲۰- درجه سانتیگراد شناسایی شد. نتایج این تحقیق نشان داد که درصد تغییرها در ترکیب شیمیایی به شرح زیر است: رطوبت ۰۶/۰±61/77 به ۰۱/۰±57/76، خاکستر ۰۰/۰±30/1 به ۰۱/۰±37/1، پروتئین ۰۱/۰±21/19 به ۰۳/۰±19/17 و چربی ۰۱/۰±29/2 به ۰۰/۰±98/0. به وسیله دستگاه گاز کروماتوگرافی تعداد ۳۰ اسید چرب در فیله اردکماهی تالاب انزلی شناسایی شد که شامل ۱۲ اسید چرب اشباع۲، ۶ اسید چرب غیراشباع مونوئن۳ و ۱۲ اسید چرب غیراشباع پلیئن۴ است. درصد تغییرها در اسیدهای چرب در زمان انبارداری شامل SFA94/22 به ۸۳/۲۷، MUFA 61/22 به ۳۵/۳۱، PUFA16/51 به ۹۶/۳۴ و ΣUFA5 75/73 به ۳۱/۶۶ بود؛ از طرف دیگر، درصد تغییرها در مقدار امگا-۳ ۶ و امگا-۶ ۷ به ترتیب ۴۹/۳۳ به ۱۶/۲۰ و ۸۵/۱۷ به ۸۰/۱۴ اندازهگیری شد. از نظر آماری همه نتایج در سطح ۵ درصد معنیدارند. مقدار مجموع بازهای فرار۸ و پراکسید۹، بهمنزله نشانگرهای اندیس فساد، در مدت انبارداری افزایش داشتند و مقدار این افزایش به ترتیب برای TVB-N از ۰۲/۰±27/6 به ۰۰/۰±25/14 میلیگرم ازت در ۱۰۰ گرم و برای پراکسید از ۰۰/۰±18/0 به ۰۰/۰±44/1 میلی اکیوالان بر کیلوگرم شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.