مقاله استفاده از عصاره جلبک قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) بهمنزله آنتیاکسیدان در نگهداری گوشت چرخشده ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از عصاره جلبک قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) بهمنزله آنتیاکسیدان در نگهداری گوشت چرخشده ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از عصاره جلبک قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) بهمنزله آنتیاکسیدان در نگهداری گوشت چرخشده ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از عصاره جلبک قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) بهمنزله آنتیاکسیدان در نگهداری گوشت چرخشده ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از عصاره جلبک قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) بهمنزله آنتیاکسیدان در نگهداری گوشت چرخشده ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال :
تعداد صفحات :۲۲
تحقیق حاضر به منظور بررسی امکان استفاده از عصارههای جلبکی، بهمنزله آنتیاکسیدانهای طبیعی، در گوشت چرخشده ماهی کیلکای معمولی انجام شد. گوشت چرخشده شامل تیمارهایی با دو غلظت (ppm300 و ppm 600) از عصارههای آبی استخراجشده با مایکروویو و یک تیمار حاوی ۵/۰ درصد اسید اسکوربیک و یک تیمار شاهد بدون استفاده از هیچ افزودنی بود. نمونهها برای مدت ۸ روز در دمای یخچال (۴ درجه سلسیوس) نگهداری شدند و نمونهبرداری در روزهای صفر، ۲، ۴، ۶ و ۸ انجام شد. نتایج میزان پراکسید۱، اسیدهای چرب آزاد۲، تیوباربیتوریک اسید۳ و ترکیب اسیدهای چرب نمونهها نشان داد که نمونههای حاوی عصاره جلبکی و غلظت ppm300 به فساد اکسیداسیونی کمتری نسبت به سایر تیمارها دچار شدند (P<0.05). نتایج نشان داد که این جلبک گونه مناسبی برای استفاده بهمنزله نگهدارنده طبیعی است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.