مقاله تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی :
تعداد صفحات :۱۲
در این طرح اثر روش خشک کردن و پیشبینی میزان اسانس آویشن باغی و شیرازی با استفاده از عکسهای میکروسکوپ الکترونی روبشی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است. آویشن باغی به صورت کنترل شده در دمای ۳۰ درجه سلسیوس و آویشن شیرازی به روش سنتی و در دمای ۷۰-۵۰ درجه سلسیوس خشک گردیدند. در لبه و مرکز برگ آویشن شیرازی، به ترتیب ۴/۱۸ و ۹/۱۴ درصد غدههای اسانسی تخریب شده بودند در حالی که در مرکز و لبه برگ آویشن باغی، غده اسانسی تخریب شدهای مشاهده نگردید. عکسهای میکروسکوپ الکترونی روبشی نیز بهتر بودن روش خشک کردن کنترل شده نسبت به روشهای سنتی خشک کردن (غیر کنترل شده در دماهای بالا) را تایید میکند. استخراج اسانس با استفاده از روش های مختلف استخراج (روش کلونجر و تقطیر به کمک مایکروویو) نشان داد که مقدار اسانس استخراج شده از آویشن شیرازی (به ترتیب ۴۴/۳ و ۶۶/۳ درصد) حداقل ۴۵-۴۴ درصد بیشتر از آویشن باغی (به ترتیب ۳۹/۲ و ۵۲/۲ درصد) می باشد. عکسهای میکروسکوپ الکترونی روبشی برگ این دو گونه آویشن قبل از استخراج نیز نشان داده بودند که تعداد غده های اسانسی در واحد سطح برگ آویشن شیرازی بیشتر از آویشن باغی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.