مقاله تأثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغهای گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغهای گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغهای گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغهای گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغهای گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد :
تعداد صفحات :۱۳
زمینه مطالعه: در راستای ارتقاء ماندگاری اکسیداتیو محصولات گوشتی، استفاده از فرم خوراکی افزودنیهای طبیعی به خصوص با منشاء گیاهی در حال افزایش میباشد. گیاه آلوئه ورا که قدرت آنتی اکسیدانی آن در مطالعات آزمایشگاهی گذشته به اثبات رسیده است میتواند یک انتخاب مناسب در جهت نیل به این هدف باشد. هدف: این مطالعه به منظور ارزیابی تأثیر خوراکی عصاره ژل آلوئه ورا بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه مرغهای گوشتی در مدت نگهداری به حالت منجمد طراحی شده است. روش کار: ۵۴ جوجه یک روزه گوشتی در سه گروه شامل گروه دریافت کننده رژیم غذایی پایه به عنوان کنترل و دو گروه تیمار با دریافت mg/kg100 و ۳۰۰ عصاره متانولی ژل آلوئه ورا در جیره گروه بندی شدند و به مدت ۶ هفته با این برنامه غذایی تغذیه شدند. بعد از گذر از این دوره پرورش جوجهها ذبح و خونگیری شده و فیلههای سینه آنها به مدت ۹ ماه در oC 20– نگهداری شد. در بازههای زمانی ۱، ۳، ۶ و ۹ ماه نگهداری در حالت انجماد میزان پراکسیداسیون لیپیدها با آزمونهای شیمیایی ( شامل عدد پراکسید و )TBARS و همچنین ارگانولپتیک سنجیده شد. نتایج: نتایج نشان داد که جیره حاوی mg/kg300 عصاره متانولی ژل آلوئه ورا با اخذ پارامترهای PV، TBARSو ارگانولپتیک kg™meq6/9، mg/kg67/92 و ۳/۶ در مقایسه با گروه کنترل با PV، TBARSو تست حسی kg™meq2/15، mg/kg33/139 و ۳ در روز نهایی آزمایش توانست به صورت معنیدار پراکسیداسیون چربی را در گوشت سینه مرغها به تأخیر بیندازد (۰۵/۰< p). نتیجه گیرینهایی: این مطالعه نشان داد که عصاره متانولی ژل آلوئه ورا میتواند به عنوان یک مکمل غذایی در جیره طیور گوشتی برای جلوگیری از فساد اکسیداتیو گوشت سینه مرغ در حالت انجماد مورد توجه قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.