مقاله اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی :

تعداد صفحات :۲۲

به منظور بررسی تأثیر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی گاوهای شیری هلشتاین در اوایل دوره شیردهی آزمایشی در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با چهار جیره غذایی، در یک دوره ۶۵ روزه روی۲۰ راس گاو شیری هلشتاین سه و بیش از سه بار زایش شده با میانگین وزن ۷/۳۳ ± ۵۸۶ کیلوگرم و با روزهای شیردهی ۳۲/۹ ± ۱۵/۴۸ انجام گردید. جیره‌های آزمایشی حاوی: ۱) سطح ۱۰۰ درصد جو، ۲) سطح ۶۷ درصد جو و۳۳ درصد ذرت، ۳) سطح ۳۳ درصد جو و۶۷ درصد ذرت، ۴) سطح ۱۰۰ درصد ذرت به عنوان غلات بودند. جیره‌های آزمایشی به طور انفرادی در سه وعده در اختیار گاوها قرارگرفتند. ماده خشک مصرفی، تولید شیر، ترکیبات شیر، کیلوگرم شیر تولیدی به ازای هرکیلوگرم ماده خشک مصرفی (بازده تولید)، متابولیت‌های خون، pH مدفوع و شکمبه، تغییرات وزن بدن و امتیاز وضعیت بدنی مورد بررسی قرار گرفتند. ماده خشک مصرفی (۰۱/0P=) تولید شیر (۰۳/۰ P=)، در گاوهای دریافت‌کننده جیره سه (۳۳ درصد جو و ۶۷ درصد ذرت) بالاترین بودند. درصد چربی شیر (۰۰۱/0P=)، درصد مواد جامد بدون چربی شیر (۱۷/0P=) و درصد لاکتوز شیر (۲/0P=) در جیره یک (سطح ۱۰۰ درصد جو) کمترین بودند. pH شکمبه (۰۹/0P=) در جیره یک کمترین و در جیره چهار بیشترین بودند. غلظت گلوکز خون (۰۱۸/0P=) در جیره یک کمترین مقدار را نشان داد. در مجموع نتایج نشان داد که جیره ۳۳ درصد جو و ۶۷ درصد ذرت موجب بهبود توان تولیدی گاوها شده است واین امر احتمالاً، به واسطه همزمانی بهینه انرژی و پروتئین برای گاوهای تغذیه شده با جیره ۳۳ درصد جو و ۶۷ درصد ذرت در جیره‌های پس از زایش همراه با علف خشک یونجه به عنوان تنها منبع علوفه می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.