مقاله مطالعه ژنهای حدت سویههای وروتوکسینزای باکتری اشریشیا کلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه ژنهای حدت سویههای وروتوکسینزای باکتری اشریشیا کلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه ژنهای حدت سویههای وروتوکسینزای باکتری اشریشیا کلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ژنهای حدت سویههای وروتوکسینزای باکتری اشریشیا کلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه ژنهای حدت سویههای وروتوکسینزای باکتری اشریشیا کلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه :
تعداد صفحات :۱۰
اشریشیاکلی وروتوکسیژن شامل سویههایی است که دارای ژنهای۱ stx و ۲stx میباشند که هر کدام نقشی در بیماریزایی باکتری E. coli دارند. این سویهها باعث بروز اسهال خونی، سندرم همولیتیک اورمیک و ترومبوسایتوپنی پورپورا میشود. از آنجایی که احتمال وجود باکتری E. coli و سویههای وروتوکسین زا در مواد غذایی گوناگون از جمله شیر و پنیر زیاد است و به لحاظ اهمیت زیاد این سویهها در بهداشت انسان، در همین راستا این مطالعه جهت بررسی فراوانی سویههای وروتوکسین زای اشریشیاکلی در شیر و پنیرهای غیر پاستوریزه، با روش PCR طراحی و به اجرا درآمد. در این بررسی ۲۰۰ نمونه شیر غیر پاستوریزه و ۸۰ نمونه پنیر غیر پاستوریزه مورد آزمون قرار گرفت که ۳۸ جدایه باکتری اشریشیاکلی از نمونههای شیر غیر پاستوریزه و ۱۴ جدایه باکتری اشریشیاکلی از نمونههای پنیر غیر پاستوریزه جدا گردید. جدایههای E. coli جدا شده از نظر وجود سروتیپ ۷:H157O و ژنهای۱stx، ۲stx، eaeA و hlyA توسط روش PCR مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که از بین ۳۸ جدایه باکتری E. coli جدا شده از نمونههای شیر غیر پاستوریزه، ۲ سروتیپ ۷:H157O جدا گردید که هر دو واجد ژنهای ۲stx، eaeA و hlyA بودند. همچنین یک جدایه غیر ۱۵۷O نیـز واجد ژن ۲stx شناسایی گردید. هیچ یک از جدایهها واجد ژن ۱stx نبودند. از بین ۱۴ جدایه باکتری E. coli جدا شده از نمونههای پنیر غیر پاستوریزه، هیچ کدام واجد ژنهای مذکور نبودند و سروتیپ ۷:H157O نیز جدا نگردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.