مقاله بررسی فرایند پوسش‌کرمی پسماندهای آلی با کرم آیزینا فئوتیدا در بسترهای مختلف (مطالعه موردی: میدان میوه و تره‌بار جلال آل‌احمد تهران)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی فرایند پوسش‌کرمی پسماندهای آلی با کرم آیزینا فئوتیدا در بسترهای مختلف (مطالعه موردی: میدان میوه و تره‌بار جلال آل‌احمد تهران) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فرایند پوسش‌کرمی پسماندهای آلی با کرم آیزینا فئوتیدا در بسترهای مختلف (مطالعه موردی: میدان میوه و تره‌بار جلال آل‌احمد تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرایند پوسش‌کرمی پسماندهای آلی با کرم آیزینا فئوتیدا در بسترهای مختلف (مطالعه موردی: میدان میوه و تره‌بار جلال آل‌احمد تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فرایند پوسش‌کرمی پسماندهای آلی با کرم آیزینا فئوتیدا در بسترهای مختلف (مطالعه موردی: میدان میوه و تره‌بار جلال آل‌احمد تهران) :

تعداد صفحات :۱۲

روشهای دفن در خاکچال و سوزانش (با وجود مخاطرات محیط زیستی مانند نشر گازهای سمی شامل دیوکسین، آلودگی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی و نشر گازهای گلخانه‌ای) به عنوان دو روش رایج برای دفع پسماندها در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این تحقیق، توانایی تبدیل ‌زیستی پسماندهای آلی به مواد باارزش در بسترهای مختلف و در طی فرایند پوسش‌کرمی به عنوان روشی مؤثر و مقرون به صرفه مورد بررسی قرار گرفته است. به همین منظور پسماندهای آلی به دست آمده از میدان میوه و تره‌بار جلال آل‌احمد شهر تهران در فصل تابستان ۱۳۸۸ به عنوان خوراک (ماده اولیه) برای گونه کرم «آیزینا فئوتیدا» و سه بستر مختلف شامل مخلوط خاک باغچه و کود گاوی، برگ‌های پوسیده جمع‌آوری شده از محوطه و خرده کاغذهای ایجاد شده با دستگاه کاغذ خردکن دانشکده مهندسی شیمی و نفت (دانشگاه صنعتی شریف) بررسی شد. آنالیز کرم ‌پوسال حاصل نشان داد که میزان کربن آلی پس از گذشت ۷۵ روز از فعالیت کرم‌ها، در حدود ۵۰ درصد کاهش (تبدیل به دی‌اکسیدکربن) و میزان نیتروژن نیز به دلیل تثبیت نیتروژن هوا، از ۱۰۰ تا ۵۰۰ درصد (بسته به نوع بستر) افزایش یافته بود. پتاسیم و فسفر نیز به دلیل انتقال به حالت قابل دسترس، چندین برابر خوراک اولیه افزایش پیدا کرده بودند. بیشترین کاهش نسبت کربن به نیتروژن در بستر کاغذی و بیشترین افزایش فسفر و پتاسیم به ترتیب در بسترهای شماره دو و سه مشاهده شد. نتایج تحقیق نشان می‌دهند که روش پوسش‌کرمی می‌تواند به عنوان روش کارا و همسو با محیط‌زیست برای مدیریت ضایعات میادین میوه و تره‌بار استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.