مقاله طبقه بندی هوموس جنگلی بر اساس خصوصیات جوامع گیاهی در یک جنگل آمیخته پهن برگ کشور بلژیک


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله طبقه بندی هوموس جنگلی بر اساس خصوصیات جوامع گیاهی
در یک جنگل آمیخته پهن برگ کشور بلژیک دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طبقه بندی هوموس جنگلی بر اساس خصوصیات جوامع گیاهی
در یک جنگل آمیخته پهن برگ کشور بلژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طبقه بندی هوموس جنگلی بر اساس خصوصیات جوامع گیاهی
در یک جنگل آمیخته پهن برگ کشور بلژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طبقه بندی هوموس جنگلی بر اساس خصوصیات جوامع گیاهی
در یک جنگل آمیخته پهن برگ کشور بلژیک :

تعداد صفحات :۱۱

جهت مطالعه ارتباط بین هوموس و پوشش گیاهی در یک جنگل آمیخته پهن برگ , اطلاعات رستنی های گیاهی (عفی , خزه ای و نونهال های درختی ) در ۱۶۹ نمونه ثابت مربعی با به کارگیری روش های ترکیبی برآون بلانکه و TWINSPAN (تجزیه و تحلیل دو طرفه گونه های معرف ) جمع آوری و طبقه بندی گردید.
اختلافات مربوط به عوامل خاکی و ترکیب عناصر رویشی بین دو توده جنگلی بلوط – راش و زبان گنجشک , فاکتورهای اصلی تأثیر گذار در شکل گیری چهار گونه رستنی های گیاهی حاصل نتایج طبقه بندی TWINSPAN بوده است. این طبقه بندی نشان داد که تغییرات در نمای ظاهری رستنی های گیاهی با تغییرات در اسیدیته خاک و کیفیت نوع هوموس مشخص می شود.
نتیجه گیری شد که TWINSPAN , داده های رستنی های گیاهی را بر اساس گروه های اکولوژیک که به عنوان معرف عوامل محیطی هستند, طبقه بندی می کند. اولین محور با بیشترین معیار ایگن (۵۴/۰) , به عنوان جهت اصلی تغییرات در ساختار نمای ترکیب رستنی های گیاهی تعیین شده است. عناصر رویشی در دو قطب این محور, منعکس کننده گرادیان حاصلخیزی خاک می باشند.
بر اساس شاخص های تعریف شده النبرگ (۱۹۹۲) در خصوص ترکیب و پراکنش گیاهی با تغییرات عوامل محیطی, نتیجه گیری شد که گروه (۱۰۰) در چهارمین تقسیم بندی شامل عناصر رویشی ازت دوست نظیر Urtica dioicas , Stachys sylvatica و Ranunculus repens به عنوان گونه های معرف با خصوصیات هوموس مول جنگلی می باشند. در حالی که گروه (۱۱۱) در هفتمین تقسیم بندی شامل گونه های اسید دوست نظیر Dicranella heteromella , Poltrichum formosum و Pteridium aguilinum منعکس کننده هوموسی با کیفیت مودر( هوموس خام) می باشند.
تشابه نمای ترکیب بین رستنی های گیاهی با سه روش جاکارد ( ) , مقادیر میانگین (mL,mR,mN,mF) و ضریب نزدیکی اکولوژیک (EAC) در بین دو گروه (۱۰۰) و (۱۱۰) و همچنین (۱۰۰) و (۱۱۱) اختلاف معنی داری در ایجاد نا پیوستگی بین گروه های یادشده نشان داده است.
نتایج حاصل از مطالعات جامعه شناسی بر اساس کیفیت نوع هوموس جنگلی, چهار نوع هوموس به ترتیب تیپیکال مول, اسید مول, مول – مودر و مودر برای چهار گروه رستنی های گیاهی تشخیص داد. نتیجه گیری شد که جوامع گیاهی می توانند به عنوان معرف ارزشمندی جهت تعیین کیفیت نوع هوموس یک اکوسیستم جنگلی به کار گرفته شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.