بررسی شاخص های همکاری های علمی دندانپزشکان ایرانی در مقالات نمایه شده در پایگاه استنادی Scopus در سال های ۲۰۱۴-۲۰۱۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شاخص های همکاری های علمی دندانپزشکان ایرانی در مقالات نمایه شده در پایگاه استنادی Scopus در سال های ۲۰۱۴-۲۰۱۰ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شاخص های همکاری های علمی دندانپزشکان ایرانی در مقالات نمایه شده در پایگاه استنادی Scopus در سال های ۲۰۱۴-۲۰۱۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شاخص های همکاری های علمی دندانپزشکان ایرانی در مقالات نمایه شده در پایگاه استنادی Scopus در سال های ۲۰۱۴-۲۰۱۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شاخص های همکاری های علمی دندانپزشکان ایرانی در مقالات نمایه شده در پایگاه استنادی Scopus در سال های ۲۰۱۴-۲۰۱۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: با اندازه گیری تولیدات علمی، می توان تصویری واقعی از چگونگی فعالیت های علمی یک کشور ارایه کرد. در همین ارتباط، حاصل کار مشترک پژوهشگران برای دستیابی به اهدافی مشخص و معین که به نوعی تولید علم و اطلاعات علمی است، همکاری های علمی و پژوهشی تعریف می گردد. بنابراین هدف از این مطالعه تعیین همکاری های علمی نمایه شده دندانپزشکان ایرانی، در پایگاه استنادی Scopus در فاصله سال های ۲۰۱۴-۲۰۱۰ بود.روش بررسی: جامعه پژوهش شامل کلیه مقالات علمی حوزه دندانپزشکی ایران می باشد که در طی سال های مذکور در پایگاه Scopus نمایه شده اند. در نهایت نتایج با استفاده از آمار توصیفی در قالب نمودار و جداول ارایه گردید.یافته ها: با مطالعه ۱۲۸۲ مدرک مشخص شد که تولیدات علمی نمایه شده نویسندگان ایرانی حوزه دندانپزشکی در پایگاه Scopus طی سال های ۲۰۱۴-۲۰۱۰ رو به افزایش بوده است. همچنین دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان پرکارترین دانشگاه شناخته شد. میزان شاخص، درجه و ضریب همکاری در طی سال های ۲۰۱۰-۲۰۱۴ به ترتیب ۴.۲۳، ۰.۹۷ و ۰.۷۱ بود که می توان گفت از مقادیر نسبتاً بالایی برخوردار است. بیشترین مقالات در طی سال های مورد مطالعه، مربوط به همکاری های علمی چهار نویسنده ای بوده و پس از آن مقالات سه نویسنده ای در رتبه دوم و مقالات پنج نویسنده ای در رتبه سوم بود. بررسی ها نشان داد کمترین تعداد مقالات نیز مربوط به مقالات نویسندگان در گروه های ۹ نفره و بیشتر است.نتیجه گیری: با استناد به نتایج این مطالعه می توان این گونه نتیجه گیری کرد که روند تولیدات علمی حوزه دندانپزشکی رو به پیشرفت است. به علاوه نتایج نشان دهنده تمایل نویسندگان و پژوهشگران ایرانی حوزه دندانپزشکی به همکاری علمی و تولید علم به صورت گروهی می باشد.

کلید واژه: همکاری علمی، علم سنجی، Scopus، نمایه ها، دندانپزشکی، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.