اثربخشی خمیردندان ضد حساسیت حاوی نیترات پتاسیم ۵% بر افزایش حساسیت سرویکال دندان ها: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثربخشی خمیردندان ضد حساسیت حاوی نیترات پتاسیم ۵% بر افزایش حساسیت سرویکال دندان ها: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثربخشی خمیردندان ضد حساسیت حاوی نیترات پتاسیم ۵% بر افزایش حساسیت سرویکال دندان ها: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثربخشی خمیردندان ضد حساسیت حاوی نیترات پتاسیم ۵% بر افزایش حساسیت سرویکال دندان ها: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثربخشی خمیردندان ضد حساسیت حاوی نیترات پتاسیم ۵% بر افزایش حساسیت سرویکال دندان ها: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)
تعداد صفحات :۹
زمینه و هدف: افزایش حساسیت سرویکالی دندان ((Cervical tooth hypersensitivity (CTH)) به صورت یک درد تیز کوتاه مدت تعریف می شود که در عاج اکسپوز به محیط دهان رخ می دهد. هدف از این مطالعه ارزیابی کارایی خمیر دندان ضدحساسیت حاوی پتاسیم نیترات (Sensodyne) در از بین بردن CTH، با کاربرد موضعی و یا به صورت خمیر دندان می باشد.روش بررسی: ۳۶ بیمار پریودنتال که پس از درمان جرمگیری مبتلا به CTH شده بودند وارد این مطالعه شدند. آن ها به صورت تصادفی به سه گروه – I مسواک زدن دندان بدون خمیردندان، – II استفاده موضعی از خمیردندان حاوی نیترات پتاسیم ۵%،- III مسواک زدن با خمیردندان حاوی نیترات پتاسیم %۵ وارد شدند. ارزیابی CTH توسط محرک های سرما و تبخیری (با استفاده از اسپری آب و هوا)، در ابتدا، یک، سه و شش هفته پس از درمان انجام شد. جهت مقایسه تغییرات میزان درد در طول زمان، بدلیل وجود اثر متقابل بین متغیر گروه های مورد مطالعه و زمان، از آنالیز واریانس یک طرفه در هر مقطع زمانی استفاده شد. با توجه به اختلاف واریانس بین گروه ها برای مقایسه دو به دوی گروه ها از آزمون Dunnett T3 استفاده گردید.یافته ها: در طول مدت مطالعه، هیچ عوارض جانبی مشاهده نشد. در هر سه گروه، درد به تدریج کاهش یافت. استفاده موضعی از خمیردندان مطلوب ترین اثر را بر CTH داشت به طوری که وقتی با گروه اول مقایسه شد درصد کاهش درد به لحاظ آماری معنی دار بود (P=0.03).نتیجه گیری: استفاده موضعی از خمیردندان حاوی نیترات پتاسیم ۵% به عنوان یک عنصر ضد حساسیت یک انتخاب خوب برای درمان CTH است.
کلید واژه: افزایش حساسیت دندان، توبول عاجی، خمیردندان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.